Header Ads Widget

Monstrous (Film horror 2022) Trailer și Detalii

Film horror și mister online "Monstrous" 2022 cu actorii Christina Ricci, Santino Barnard și Don Durrell. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Monstrous".


Despre filmul Monstrous

Monstruos este un film american de groază și thriller supranatural din 2022 regizat de Chris Sivertson și scris de Carol Chrest. În rolurile principale îi găsim pe actorii Christina Ricci, Santino Barnard, Don Durrell, Colleen Camp, Lew Temple, Carol Anne Watts și Peter Hodge.


Filmul american Monstruos este produs de companiile Burning Sky Films, Snakebyte Productions and Entertainment Group și Willow Picturesa, și avut premiera la Festivalul de Film de la Glasgow pe 12 martie 2022. Este programat să fie lansat în Statele Unite pe 13 mai 2022, de către Screen Media.


Sinopsis la filmul Monstrous

Laura și fiul ei în vârstă de șapte ani, Cody, conduc spre o casă îndepărtată din California pentru a fugi de fostul ei soț abuziv. Familia este amenințată de posibilitatea întoarcerii sale, precum și de prezența unui monstru care pândește într-un lac din apropiere.





Distribuție Actori în filmul Monstrous

Christina Ricci, Santino Barnard, Don Durrell, Colleen Camp, Lew Temple, Carol Anne Watts, Peter Hodge, Nick Vallelonga, Rachael Edlow, Neraida Bega, Philip V. Bruenn, Darin Cooper, Matt Lovell, Chris Mullinax, Nancy O'Fallon, Olivia Reid, Anna Tenney

Regizor
Chris Sivertson

Scenarist
Carol Chrest

Genul filmului
Horror, Mister, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
13 mai 2022 în Statele Unite

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Monstrous titlul original

Este filmul Monstrous pe HBO Max

Din păcate filmul Monstrous încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Monstrous pe Netflix?

Din păcate filmul Monstrous încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Monstrous

Monstrous este atât un film de groază psihologic, cât și un film cu monștri. O femeie care a supraviețuit unei hărțuiri brutale din partea fostului ei soț, împreună cu fiul ei în vârstă de șapte ani, va fugi în pădure. Dar bucuria de a sta într-un adăpost idilic va fi de scurtă durată. Micul oraș în care își vor găsi pacea păstrează un secret întunecat. Și în curând personajul principal va trebui să lupte cu un monstru uriaș care locuiește lângă noua casă...


Trailer la filmul "Monstrous" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii