Header Ads Widget

Madelines (Film comedie sf 2022) Trailer și Detalii

Film de comedie horror și sf online "Madelines" 2022 cu actorii Brea Grant, Parry Shen și Richard Riehle. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Madelines".


Despre filmul Madelines

Madelines este un film de comedie, sf și groază american din 2022 regizat de Jason Richard Miller și scris împreună cu Brea Grant. În film, doi oameni de știință soț și soție, descoperă călătoria în timp. Madeline se trimite pe ea însăși în viitor, dar curând realizează că din cauza unei erori, o copie a ei va apărea în fiecare zi în curtea lor. În rolurile principale îi găsim pe actorii Brea Grant, Parry Shen și Richard Riehle.


Filmul Madelines este produs de companiile Bossk VFX și GMMG Films și va fi lansat pe data de 1 aprilie 2022 de către Gravitas Ventures în America.


Sinopsis la filmul Madelines

Madeline și Owen au inventat călătoria în timp, dar după ce au descoperit o greșeală în cod care face ca o copie a lui Madeline să apară în fiecare zi, ei trebuie să omoare fiecare nouă Madeline pentru a împiedica universul să se prăbușească, precum și căsnicia lor deja tensionată.





Distribuție Actori în filmul Madelines

Brea Grant, Parry Shen, Richard Riehle

Regizor
Derek Presley

Scenarist
Derek Presley, Neal McDonough

Genul filmului
Comedie, Horror, SF, Filme 2022

Data de lansare
1 Aprilie 2022 în Statele Unite

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Madelines titlul original

Este filmul Madelines pe HBO Max

Din păcate filmul Madelines încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Madelines pe Netflix?

Din păcate filmul Madelines încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Madelines

Madeline și Owen sunt oameni de știință finanțați din privat care tocmai au descoperit călătoria în timp trimițând o portocală la un 1 minut în viitor. După ce Owen forțează să facă un test cu un șoarece care eșuează îngrozitor, Madeline decide să ajusteze mașina timpului și să o testeze pe ea însăși. Experimentul pare să fie un succes până când Owen este atacat de o copie a lui Madeline care apare în curtea lor. După ce au ucis accidental copia Madeline, Owen și Madeline descoperă că a existat o greșeală în codul software care a dus la o buclă. După câteva calcule rapide, Madeline și Owen își dau seama că o nouă copie a lui Madeline va apărea în curtea lor în fiecare zi, în următorii 9 ani, dacă nu găsesc o modalitate de a o rezolva. Owen decide că trebuie să omoare fiecare copie Madeline atunci când apar pentru a preveni un paradox al timpului care ar putea distruge universul și căsnicia lor.


Trailer la filmul de comedie horror "Madelines" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii