Header Ads Widget

Review Un castel de Crăciun - Un film romantic de Crăciun foarte comun

Review recenzie la filmul „Un castel de Crăciun”, un film romantic de Crăciun produs de Netflix și cu actorii Brooke Shields și Cary Elwes în rolurile principale.


Fără prea multe comentarii, iată un review scurt la filmul „Un castel de Crăciun”, primit primit de la Alex, care a trimis și review-ul pentru filmul sf Mamă/Android. Vedeți ce are de spus Alex despre filmul Netflix „Un castel de Crăciun - A Castle for Christmas”, căruia i-a dat o notă nu prea frumoasă.

Review recenzie la filmul „Un castel de Crăciun”

Desigur, când am dat peste acest film de Crăciun din 2021 intitulat „Un castel de Crăciun” și am văzut că filmul avea în lista de distribuție actori precum Brooke Shields și Cary Elwes (SAW - Puzzle mortal), trebuie să recunosc că am avut câteva așteptări la el.

Așa că m-am așezat să văd ce au reușit să creeze scriitorii Ally Carter și Kim Beyer-Johnson în acest film. Și voi spune că, în timp ce filmul era vizionabil, regizoarea Mary Lambert a reușit să livreze aici doar un film călduț de Crăciun.

„Un castel de Crăciun” joacă într-adevăr pe obișnuitele lucruri romantice de Crăciun care au fost văzute de nenumărate ori în alte filme similare, așa că nu au fost înscrise puncte pentru originalitate. Mă rog, în afară de castelul scoțian și aspectul său "Ducesc". Și da, „Un castel de Crăciun” este de fapt doar un film romantic obișnuit de Crăciun, știți voi, din cele care se fac cu grămada. Dar, dacă vă plac acest gen de filme siropoase, atunci „Un castel de Crăciun” va fi un film ok pentru voi.

Mă așteptam la ceva mai mult de la film, recunosc asta. Așa că am fost oarecum dezamăgit și doar ușor distrat de ceea ce scriitorii Ally Carter și Kim Beyer-Johnson au reușit să ofere cu acest film.

Sigur, atât Brooke Shields, cât și Cary Elwes sunt buni în meseria lor, dar acest film pur și simplu nu a fost steaua din vârful bradului în nici una din carierele lor de actori.

Evaluarea mea pentru „Un castel de Crăciun” aterizează pe un cinci din zece stele mai puțin decât mediocre, deoarece filmul pur și simplu nu a livrat. Filmul a fost oarecum lipsit de acel sentiment tradițional și vesel de Crăciun.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii