Header Ads Widget

A Castle for Christmas (Trailer Film Netflix 2021) Un castel de Crăciun

Trailer la filmul romantic de Crăciun produs de Netflix "A Castle for Christmas" 2021 cu actorii: Brooke Shields, Cary Elwes și Vanessa Grasse. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Un castel de Crăciun".

Pe scurt despre filmul Un castel de Crăciun: Pentru a scăpa de un scandal, o autoare bestselleră călătorește în Scoția, unde se îndrăgostește de un castel - și se confruntă cu ducele morocănos care îl deține.

"Un castel de Crăciun" este un film adecvat copiilor de peste 7 ani.Distribuție Actori: Brooke Shields, Cary Elwes, Vanessa Grasse, Suanne Braun, Lee Ross, Andi Osho, Mark Fleischmann, Eilidh Loan, Tina Gray, Stephen Oswald, Joe McKay, Holly Woodhouse

Regizor: Mary Lambert

Scenarist: Kim Beyer-Johnson, Ally Carter, Neal H. Dobrofsky, Tippi Dobrofsky

Genul filmului: Aventuri, Comedie, Familie, Romantic, Filme de Crăciun

Data de lansare: 26 Noiembrie 2021 pe Netflix

Premiera în România: 26 Noiembrie 2021 pe Netflix

Descriere film "A Castle for Christmas": Faimoasa autoare de bestselluri, Sophie Brown (Brooke Shields), călătorește în Scoția sperând să-și cumpere un mic castel al ei, dar proprietarul țâfnos, Myles, Ducele de Dunbar (Cary Elwes), este reticent să-l vândă unui străin. Lucrând pentru a găsi un compromis, perechea se împunge constant, dar s-ar putea să găsească ceva mai mult decât se așteptau.

Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2021.

Trailer cu traducere la filmul netflix "A Castle for Christmas" - 2021 Un castel de Crăciun

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii