Header Ads Widget

Recapitulare video serial The Witcher sezonul 1 în 15 minute

Cu sezonul 2 al serialului The Witcher aproape să fie lansat, Netflix a postat pe Youtube un video în care găsim o recapitulare a primului sezon al serialului în 15 minute. Dacă ați văzut sezonul 1 al serialului The Witcher și vreți să vedeți și al doilea sezon, în video găsiți toate lucrurile care să vă facă să-l urmăriți confortabil, aducându-vă aminte de tot ce s-a întâmplat în primul sezon The Witcher.



Deci, așa cum scrie Netflix sub filmulețul de pe Youtube, "Dacă ai nevoie de o recapitulare a sezonului 1 din The Witcher înainte de lansarea sezonului 2, îți oferim un tur al evenimentelor din primul sezon, de la incidentul din Blaviken la bătălia de la Sodden, în ordine cronologică. Sezonul 2 al serialului The Witcher se va lansa pe 17 decembrie 2021, doar pe Netflix."

Dacă vreți însă să citiți rezumatul sezonului 1 al serialului The Witcher, o puteți face urmând link-ul.

Recapitularea sezonul 1 al serialului The Witcher în 15 minute de video

Bonus video The Witcher – Ghidul începătorului
Ești nou-venit în universul The Witcher? Atunci destinul și-a făcut treaba. Află tot ce trebuie să știi despre Geralt din Rivia, Yennefer din Vengerberg, prințesa Cirilla din Cintra și umilul trubadur Jaskier cu ajutorul acestui rezumat practic și util.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii