Header Ads Widget

The Witcher sezonul 2 în curând pe Netflix: data lansării, trailerul, distribuția, titlurile episoadelor și multe altele

Bucură-te de vrăjitorul tău, pentru că sezonul 2 The Witcher va fi aici înainte de sfârșitul anului. Sezonul 3 The Witcher este oficial și el pe drum, deoarece Netflix a anunțat în septembrie 2021 că serialul The Witcher a fost reînnoit pentru al treilea sezon, convinși fiind de succesul acestei francize fantastice.

O recapitulare rezumat a sezonului 1 The Wither o găsiți urmând link-ul.



După ce soarta Tronului de Fier a fost decisă în finalul serialului Game of Thrones, am avut doar câteva luni de așteptat pentru a apare următorul nostru serial de aventuri și fantezie medievală, și acesta a venit sub forma adaptării de succes de către Netflix a celor mai bine vândute romane ale lui Andrzej Sapkowski. Deși sezonul 2 The Witcher s-a lăsat așteptat, gigantul Netflix a confirmat acum că noua serie de opt episoade va debuta pe 17 decembrie 2021, la doi ani după predecesorul său.

După cum era de așteptat, actorul Henry Cavill revine în rolul Vrăjitorului vânător de monștri, Geralt din Rivia, continuându-și aventurile prin vasta lume a Continentului. Cum cronologiile multiple și complexe ale primului sezon sunt acum aliniate, sezonul 2 The Witcher îl unește pe Geralt cu prințesa orfană Ciri (Freya Allan) și poți garanta că nu va dura prea mult până când drumurile lor se vor încrucișa cu cel de-al treilea personaj important al serialului, magul cunoscut sub numele de Yennefer din Vengerberg (Anya Chalotra).

Am căutat în toată lumea lui Geralt, pentru a afla ce ne rezervă sezonul 2 The Witcher – de la data lansării și primul trailer, până la detalii despre complot, titluri ale episoadelor și personaje noi. Cu mai mulți vrăjitori, mai multă magie, mai multe îndoieli și mai multe intrigi politice în meniu, acest an al doilea sezon este setat să fie la fel de esențial ca și primul...

Data de lansare a sezonului 2 The Witcher: 17 decembrie 2021
Sezonul 2 The Witcher va fi lansat pe 17 decembrie 2021, așa cum a anunțat Netflix în timpul evenimentului virtual WitcherCon din iulie 2021. Așteptarea aproape s-a încheiat!


Trailerul sezonului 2 The Witcher

Netflix a lansat trailerul de două minute pentru sezonul 2 The Witcher în iulie 2021, ca parte a evenimentului WitcherCon.

Văzând că primul sezon s-a concentrat pe eforturile lui Geralt de a îndeplini Legea surprizei care îl leagă de Ciri, tânăra moștenitoare orfană din Cintra, nu este o surpriză că acest prim trailer din sezonul 2 The Witcher începe tot cu ei.

Acum că Geralt s-a întâlnit cu Ciri, el o ia sub aripa lui, ducând-o la Kaer Morhen – cetatea unde și-a învățat abilitățile de Witcher. Probabil că intenționează să o antreneze în căile Vrăjitorului, în timp ce ea își stabilește locul în Continent după moartea familiei sale și pierderea regatului ei - ea recunoaște că „uneori îmi este atât de frică, simt că aș putea arde întreaga lume."

În septembrie 2021, Netflix a lansat un nou trailer care reunește clipuri din sezonul 1 cu o mulțime de imagini noi din sezonul 2 – inclusiv o primă imagine clară asupra lui Vesemir jucat de Kim Bodnia. Vedeți mai jos.



Titlurile episoadelor din sezonul 2 The Witcher au fost dezvăluite
Titlurile episoadelor pentru sezonul 2 au fost dezvăluite ca parte a WitcherCon și acestea sunt:

Un grăunte de adevăr
Kaer Morhen
Ce este pierdut
Inteligența redaniană
Întoarce-te cu spatele
Prieten drag
Voleth Meir
Titlu nedezvăluit

Titlul celui de-al optulea și ultimul episod este aparent atât de secret încât va trebui să așteptăm pentru a afla care este.

Distribuția The Witcher din sezonul 2: actori noi și care revin în distribuție, inclusiv Vesemir
Netflix a anunțat cea mai mare parte a actorilor din sezonul 2 The Witcher – inclusiv confirmări despre actorii care vor interpreta unele personaje noi și importante din cărți.

Lista de personaje care revin este următoarea:
Henry Cavill în rolul Geralt of Rivia
Anya Chalotra în rolul Yennefer of Vengerberg
Freya Allan în rolul Ciri, moștenitoarea din Cintra
Joey Batey în rolul Jaskier
Anna Shaffer în rolul Triss
Eamon Farren aîn rolul Cahir
MyAnna Buring în rolul Tissaia
Tom Canton în rolul Filvandrel
Lars Mikkelsen în rolul Stregobor
Terence Maynard în rolul Artorius
Therica Wilson Read în rolul Sabrina
Lilly Cooper în rolul Murta
Jeremy Crawford în rolul Yarpen Zigrin
Royce Pierreson în rolul Istredd
Mimî M Khayisa în rolul Fringilla Vigo

Lista noilor personaje care se alătură distribuției din sezonul 2 The Witcher arată astfel:
Kim Bodnia în rolul Vesemir
Kristofer Hivju în rolul Nivellen
Adjoa Andoh în rolul Nenneke
Liz Carr în rolul Fenn
Simon Callow în rolul Codringher
Graham McTavish în rolul Dijkstra
Kevin Doyle în rolul Ba'Lian
Chris Fulton în rolul Rience
Cassie Clare în rolul Philippa Eilhart
Paul Bullion în rolul Lambert
Yasen Atour în rolul Coën
Basil Eidenbenz în rolul Eskel
Joel Adrian în rolul Hemrik
Mecia Simson în rolul Francesca
Aisha Fabienne Ross în rolul Lydia
Agnes Bjorn în rolul Vereena
Carmel Laniado în rolul Violet
Rebecca Hanssen în rolul Queen Meve

În timp ce Geralt a fost un fel de lup singuratic (alb) în sezonul 1, în sezonul 2 vom mai întâlni câțiva vrăjitori.

Știm că actorul Kim Bodnia din serialul Killing Eve îl joacă pe Vesemir antrenorul de vrăjitori și că vom vizita școala Witcher din Kaer Morhen.

The Witcher sezonul 2 descrierea oficială oferită de Netflix
Convins că Yennefer a murit în bătălia de la Sodden, Geralt de la Rivia o aduce pe Prințesa Cirilla în cel mai sigur loc pe care îl cunoaște, casa sa din copilărie, Kaer Morhen. În timp ce regii, elfii, oamenii și demonii de pe Continent se străduiesc să obțină supremația în afara zidurilor cetăților sale, el trebuie să protejeze pe prințesa Ciri de ceva mult mai periculos: puterea misterioasă pe care o deține în interior.”

The Witcher sezonul 2 povestea: ce știm până acum
Acum că am văzut trailerul și am citit descrierea oficială pentru sezonul 2 The Witcher, s-a confirmat că, așa cum era de așteptat, prințesa Ciri va ocupa centrul scenei.

Este un sezon în care Geralt devine o figură paternă pentru Ciri, potrivit creatoarei Lauren S Hissrich, așa că așteaptă-te ca acea relație să conducă sezonul 2. Geralt – un bărbat care rareori folosește cuvintele când poate doar să mormăie – ar putea deveni puțin mai vorbăreț în noul său rol patern.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii