Header Ads Widget

Us (Film horror 2019) Noi

Trailer oficial la filmul de groază "Us" 2019 cu actorii: Lupita Nyong'o, Elisabeth Moss si Anna Diop. Descriere si data de lansare pentru filmul "Noi".


Scurtă descriere: Pentru a lua o pauză de la viețile lor aglomerate, familia Wilson merge într-o vacanță la Santa Cruz, California, plănuind să-și petreacă timpul împreună cu prietenii lor, familia Tyler. Într-o zi la plajă, fiul lor Jason aproape se rătăcește, făcând-o pe mama lui Adelaide, să devină foarte protectoare cu familia ei. În noaptea aia, patru oameni misterioși intră în casa în care Adelaide a copilărit, casa în care stau acum. Familia este șocată să afle că intrușii arată și vorbesc ca ei, dar cu apariții grotești.

Pe actrița Lupita Nyong'o o știți din filmul Black Panther unde a jucat rolul Nakia, și din filmul 12 Years a Slave unde a interpretat personajul Patsey, rol pentru care a fost recompensată cu un premiu Oscar la categoria "Cea mai bună actriță în rol secundar".

Pe Elisabeth Moss ați văzut-o în serialul The Handmaid's Tale - Povestea slujitoarei unde interpretează rolul principal, June Osborne.

Actori: Lupita Nyong'o, Elisabeth Moss, Anna Diop, Winston Duke, Kara Hayward, Yahya Abdul-Mateen II, Tim Heidecker, Cali Sheldon, Shahadi Wright Joseph

Regizor: Jordan Peele
Genul filmului: Horror, Thriller
Data de lansare: 22 martie 2019
Premiera in Romania: 22 martie 2019

Descriere film Us: După ce a provocat un șoc în cultura contemporană și a schimbat regulile genului horror cu debutul său regizoral, Fugi!, un film provocator și cu conștiiință socială, vizionarul Jordan Peele, câștigător al premiului Oscar, revine cu un alt coșmar original scris, regizat și produs de el.

Amplasat în peisajul emblematic al plajei din Carolina de Nord, Noi, produs de Monkeypaw Productions, îi are ca protagoniști pe Lupita Nyong’o, câștigătoare a premiului Oscar, în rolul lui Adelaide Wilson, o femeie care se întoarce la casa de vacanță unde și-a petrecut copilăria, împreună cu soțul ei, Gabe (Winston Duke), și cu cei doi copii ai lor, pentru o binemeritată vacanță de vară.

Frământată de o traumă din copilărie, inexplicabilă și încă nerezolvată, adusă acum la suprafață și agravată de o serie de coincidențe bizare, Adelaide devine tot mai sigură că ceva cumplit urmează să i se întâmple familiei ei.

După ce petrec o zi tensionată la plajă cu prietenii lor, familia Tyler, Adelaide și familia ei se întorc la casa lor de vacanță. Dar, când cade înserarea, membrii familiei Wilson observă patru siluete care se țin de mână și refuză să plece de pe aleea de la intrarea în casa lor. Spre oroarea lor, descoperă că cele patru siluete sunt, de fapt, dubluri ale lor, doppelgangeri care au venit peste ei cu un scop precis.

Trailerul filmului "Us - Noi" - 2019
Nu mă dau în vânt după filme horror, dar am văzut totuși destul de multe. După ce am văzut trailerul  filmului US, pot spune că va fi un film destul de scary, un film pe care aș vrea să-l văd, dar nu prea aș vrea, tocmai pentru că nu prea mă omor cu filmele horror.Trimiteți un comentariu

0 Comentarii