Header Ads Widget

The Divergent Series: Allegiant (Film 3D 2016) - Seria Divergent: Allegiant

Film 2016 "The Divergent Series: Allegiant" - Trailer oficial, descriere, data de lansare, regizori si actorii care joaca in filmul "Seria Divergent: Allegiant". Actorii principali in filmul "Allegiant" sunt: Shailene Woodley si Theo James.



Actori:
Shailene Woodley, Theo James, Naomi Watts, Jeff Daniels, Miles Teller, Zoe Kravitz (Zoë Kravitz), Ray Stevenson, Ansel Elgort, Maggie Q, Janet McTeer, Keiynan Lonsdale, Jonny Weston, Autumn Dial, Nadia Hilker, Amy Parrish, Bill Skarsgård, Octavia Spencer,

Regizor: Robert Schwentke

Scenaristi: Noah Oppenheim, Veronica Roth

Genul filmului: Acţiune, Aventuri, Thriller, SF

Data de lansare:
In America - 18 Martie 2016
In Romania - 11 Martie 2016

Tip Ecran: 2D, 3D, Digital 3D

AKA: Divergent Part 3
The Divergent Series 3
Seria Divergent 3

Producator: Red Wagon Entertainment, Mandeville Films, NeoReel See

Divergent
(2014)
Insurgent
(Film 2015)
Divergent (2014) Insurgent (Film 2015)


Descriere film: Societatea divizată în facțiuni a fost distrusă prin violență, conflicte și trădări. Atunci când i se oferă șansa de a descoperi lumea de dincolo de ziduri, Tris este pregătită. Poate că ea și Tobias vor putea duce o viață nouă, lipsită de minciuni și de amintiri dureroase.

Însă noua realitate este mult mai periculoasă decât cea pe care a lăsat-o in urma, iar Tris descoperă multe lucruri noi care o schimbă și pe ea și pe cei pe care îi iubește. Va trebui să lupte pentru a înțelege complexitatea naturii umane și să facă față unor alegeri imposibile legate de loialitate, sacrificiu, curaj și iubire.

Trailerul filmului The Divergent Series: Allegiant - 2016 - Seria Divergent: Allegiant


Filme noiLista actori, Recenzii filme si seriale, Filme cu Zombi, Top 100 serialeTop seriale de acțiune, Filme cu James Bond, Filme noi Netflix 2021, Seriale noi Netflix 2021 si 2022, Filme de Paște,

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii