Header Ads Widget

Robinson Crusoe (Film 2016)

Film 2016 "Robinson Crusoe" - Trailer oficial, descriere, data de lansare, regizori si actorii care joaca in filmul "Robinson Crusoe". Actorii principali in filmul "Robinson Crusoe" sunt: Ilka Bessin si Dieter Hallervorden.

Actori: Ilka Bessin, Dieter Hallervorden, Matthias Schweighöfer, Aylin Tezel, Kaya Yanar

Regizor: Vincent Kesteloot, Ben Stassen

Scenaristi:

Genul filmului: Animaţie

Data de lansare:
In America -
In Romania - 29 Mai 2016

Tip Ecran: 3D

AKA: Robinzono Kruzo sala

Producator: StudioCanal, nWave Pictures

Descriere film: Pe o minusculă insulă exotică trăiește Vineri, un papagal exuberant, înconjurat de prietenii săi din acel paradis tropical. Dar Vineri nu se poate împiedica să viseze la călătorii în care să descopere lumea întreagă. După o furtună violentă, Vineri și prietenii lui se trezesc față în față cu o creatură ciudată: Robinson Crusoe.

Vineri își dă seama primul că străinul eșuat pe plajă e biletul lui de plecare de pe insulă pentru a pleca să exploreze lumi noi. La rândul său, Crusoe înțelege repede că șansa lui de a supravieți pe insula aceea este să se împrietenească cu Vineri și celelalte animale.

Nu e ușor la început, căci animalele nu vorbesc limba omului, dar apoi, încet și sigur, ajung cu toții să trăiască în armonie. Dar, într-o zi, traiul lor liniștit e dat peste cap de sosirea a două pisici sălbatice care vin hotărâte să pună stăpânire pe insulă.

Între Crusoe și grupul lui de amici și cele două pisici începe o bătălie care îi va face să descopere care e adevărata forță a prieteniei.

Trailerul filmului The Robinson Crusoe - 2016 - in franceza


Trailerul filmului The Robinson Crusoe - 2016 - in germana

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii