Header Ads Widget

Este posibil sa se realizeze Prison Break sezonul 5

Sunt intrebat mereu de cititorii de pe site daca va exista sezonul 5 al filmului serial Prison Break. Daca intrebarile ar fi fost puse acum un an probabil as fi raspuns ca nu, insa acum cred ca se poate.


Am cautat pe internet stiri despre sezonul 5 din Prison Break si am inceput sa descoperim cate ceva. Conform Express.co.uk intr-un articol din august 2015, se pare ca Fox, compania care a realizat serialul ar fi confirmat realizarea unei serii limitate de episoade cu actorul Wentworth Miller reluand rolul lui Michael Scofield.

Tot ei spun ca Gary Newman care este CEO la  20th Century Fox Television a confirmat ca si actorul Dominic Purcell se va intoarce in serial si de asemenea va reinvia personajul Lincoln Burrows.

Co-presedintele Fox Dana Walden explica: "Aceast sezon 5 poate fi descris ca o continuare. Preia viata personajelor la cativa ani de unde i-am lasat in ultimul sezon.

Fratii se vor intoarce impreuna cu cateva personaje importante din serial.

Desi Michael (Wentworth Miller) a murit la sfarsitul sezonului 4, povestea va avea o explicatie logica si credibila cu privire la faptul ca traieste si se misca."

Fratii se vor intoarce!

Noua poveste a sezonului 5 al serialului Prison Break este scrisa tot de creatorul show-ului, Paul Scheuring.

Site-ul Expres.co.uk mai adauga ca actrita Sarah Wayne Callies care a jucat rolul doctoritei Sarah Tancredi, a dezvaluit la San Diego Comic-Con ca s-ar putea intoarce in serial.

Am cautat si pe IMDB si am dat peste o pagina care prezinta noul sezon sau Mini seria TV Prison Break: Sequel cum este prezentata acolo, insa informatiile sunt putine si nu aflam decat vag ca lansarea s-ar putea sa aiba loc in 2016.

Cam asta este tot ce am putut afla despre sezonul 5 Prison Break

A, și că mini seria s-ar putea să aibă doar 12 episoade.









Trimiteți un comentariu

0 Comentarii