Header Ads Widget

Dansul Dragostei 4: Revoluția (Film muzical 2012) Step Up Revolution Trailer și detalii

Film muzical și romantic "Dansul Dragostei 4: Revoluția" 2012 cu actorii Ryan Guzman, Kathryn McCormick și Misha Gabriel. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori și dată de lansare pentru filmul "Step Up Revolution".



Despre filmul Dansul Dragostei 4: Revoluția

Dansul Dragostei 4: Revoluția / Step Up Revolution (lansat în unele țări ca Step Up 4: Miami Heat) este un film american de dans 3D din 2012, regizat de Scott Speer (în debutul său regizoral în lungmetraj) și scris de Amanda Brody. Acesta servește ca o continuare a filmului Dansul Dragostei 3D / Step Up 3D și este a patra parte din seria de filme Dansul Dragostei / Step Up. Filmul îi are în distribuție pe Ryan Guzman, Kathryn McCormick, Misha Gabriel, Cleopatra Coleman, Stephen „tWitch” Boss, Tommy Dewey și Peter Gallagher.

Filmul muzical și romantic Dansul Dragostei 4: Revoluția / Step Up Revolution a fost lansat în Statele Unite pe 27 iulie 2012, de Summit Entertainment și în România pe 7 septembrie 2012. A devenit primul film din serie care nu a fost coprodus de Touchstone Pictures și nici distribuit de Walt Disney Studios Motion Pictures și primul film care a fost lansat de Summit după ce a fost achiziționat de Lions Gate Entertainment în ianuarie 2012. Filmul a primit recenzii mixte de la critici.

O continuare, filmul Dansul dragostei: Bătălia starurilor / Step Up: All In, a fost lansată pe 8 august 2014, în Statele Unite.



Descrierea sinopsis a filmului Dansul Dragostei 4: Revoluția / Step Up Revolution

Proaspăt sosită în Miami, tânăra dansatoare Emily (Kathryn McCormick) visează să devină profesionistă. Curând îl întâlnește și se îndrăgostește de Sean (Ryan Guzman), liderul unei echipe de dans numită „Mafia”. Când planurile unui bogat om de afaceri de a dezvolta cartierul istoric al dansatorilor amenință să strămute mii de oameni, Emily trebuie să-și unească forțele cu Sean și Mob pentru a-și transforma arta spectacolului în artă de protest, chiar dacă acest lucru îi poate pune visele în pericol.

Regia
Scott Speer

Actori în distribuție
Ryan Guzman, Kathryn McCormick, Misha Gabriel, Peter Gallagher, Stephen "tWitch" Boss, Tommy Dewey, Cleopatra Coleman, Megan Boone, Adam Sevani as, Chadd "Madd Chadd" Smith, Sean Rahill, Mari Koda, Chris Scott, Brendan Morris

Genul filmului
Dramă, Muzical, Romantic

Dată de lansare:
27 iulie 2012

Cunoscut și ca
Step Up Revolution - titlul original, Dansul Dragostei 4: Revoluția - titlul în România

Trailer la filmul Dansul Dragostei 4: Revoluția / Step Up Revolution (2012)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii