Header Ads Widget

Dansul dragostei 5: Bătălia starurilor (Film muzical 2014) Step Up All In Trailer și detalii

Film muzical și romantic "Dansul dragostei 5: Bătălia starurilor" 2014 cu actorii Ryan Guzman, Briana Evigan și Adam Sevani. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori și dată de lansare pentru filmul "Step Up All In".



Despre filmul Dansul dragostei 5: Bătălia starurilor

Dansul dragostei 5: Bătălia starurilor / Step Up 5: All In este un film de dans american din 2014, regizat de Trish Sie (în debutul său regizoral în lungmetraj) și scris de John Swetnam. Acesta servește ca o continuare a filmului Dansul Dragostei 4: Revoluția / Step Up Revolution și este a cincea și ultima parte din seria de filme Dansul Dragostei / Step Up. În film joacă actorii Ryan Guzman, Briana Evigan, Stephen „tWitch” Boss, Misha Gabriel, Izabella Miko, Alyson Stoner și Adam Sevani.

Filmul muzical și romantic Dansul dragostei 5: Bătălia starurilor / Step Up 5: All In a fost lansat în Statele Unite pe 8 august 2014, de Summit Entertainment. În România, filmul a avut premiera pe 22 august 2014 în cinematografe. Filmul a avut încasări de peste 86 de milioane de dolari în întreaga lume și a primit recenzii mixte din partea criticilor.



Descrierea sinopsis a filmului Dansul dragostei: Bătălia starurilor / Step Up All In

După ce s-a chinuit timp de un an să ajungă mare la Hollywood, echipa de dans a lui Sean (Ryan Guzman) renunță și se mută înapoi la Miami. Nepregătit să renunțe încă la propriul vis, Sean rămâne în Los Angeles. Când aude despre o viitoare competiție de dans în Las Vegas, Sean face echipă cu dansatorii talentați Andie (Briana Evigan) și Moose (Adam Sevani) pentru a forma un nou echipaj. Acum, cu câțiva prieteni vechi și câteva fețe noi, Sean și echipa lui intenționează să câștige.

Regia
Trish Sie

Actori în distribuție
Ryan Guzman, Briana Evigan, Adam Sevani, Misha Gabriel Hamilton, Stephen Boss, Stephen Stevo Jones, David Shreibman, Mari Koda, Christopher Scott, Luis Rosado, Chadd Smith, Facundo Lombard, Martín Lombard, Parris Goebel, Cyrus Spencer, Alyson Stoner, Izabella Miko, Karin Konoval, Frank Crudele, Jay Brazeau, Jenny Dailey, Jayme Rae Dailey, Elizabeth Weinstein, Viv Leacock

Genul filmului
Dramă, Muzical, Romantic

Dată de lansare:
8 august 2014

Cunoscut și ca
Step Up All In - titlul original, Dansul dragostei: Bătălia starurilor - titlul în România

Trailer la filmul Dansul dragostei: Bătălia starurilor / Step Up All In (2014)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii