Header Ads Widget

Dansul dragostei (Film muzical 2006) Step Up Trailer și detalii

Film muzical și romantic "Dansul dragostei" 2006 cu actorii Channing Tatum, Jenna Dewan și Damaine Radcliff. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori și dată de lansare pentru filmul "Step Up".



Despre filmul Dansul dragostei

Dansul dragostei / Step Up este un film american dramă de dans romantic pentru adolescenți din 2006, regizat de Anne Fletcher (în debutul ei regizoral), după un scenariu de Duane Adler și Melissa Rosenberg și o poveste de Adler. Filmul îi are în distribuție pe Channing Tatum, Jenna Dewan, Mario, Drew Sidora, Damaine Radcliff și Rachel Griffiths.

Amplasat în Baltimore, Maryland, filmul urmărește povestea dezavantajatului Tyler Gage (Tatum) și a dansatoarei moderne privilegiate Nora Clark (Dewan), care se trezesc împreună într-o vitrină care le determină viitorul ambilor. Dându-și seama că au o singură șansă, în sfârșit cei doi lucrează împreună.

Filmul muzical și romantic Dansul dragostei / Step Up a fost lansat de Touchstone Pictures și Summit Entertainment în Statele Unite pe 11 august 2006. Filmul a primit în mare parte recenzii negative de la critici, dar a devenit un succes de box office, încasând 114,2 milioane de dolari la nivel mondial, față de un buget de 12 milioane de dolari. A dat naștere unei francize care include patru continuări și un serial de televiziune. Continuarea, filmul Dansul dragostei 2 / Step Up 2: The Streets a fost lansată pe 14 februarie 2008.



Descrierea sinopsis a filmului Dansul dragostei / Step Up

Tyler Gage (Channing Tatum) a fost în necazuri pentru cea mai mare parte a vieții sale și, după ce s-a trezit din nou în fața judecătorului, este condamnat la 200 de ore de muncă în folosul comunității pentru curățarea podelelor la Școala de Arte din Maryland. El atrage repede atenția Norei (Jenna Dewan), o studentă de balet talentată, care încearcă să folosească mișcările hip-hop cu rutinele ei clasice. După câteva ezitări inițiale, Nora îl convinge pe Tyler să o ajute cu rutinele ei de dans și scânteile zboară.

Regia
Anne Fletcher

Actori în distribuție
Channing Tatum, Jenna Dewan, Damaine Radcliff, De'Shawn Washington, Mario, Drew Sidora, Rachel Griffiths, Josh Henderson, Tim Lacatena, Alyson Stoner, Heavy D, Deirdre Lovejoy, Jane Beard, Richard Pelzman, Carlyncia S. Peck, Ryan Sands, DeLon Howell, Dominique Boyd, Reina Poindexter, Angelica Huesca, Frank Ferrara, Frank Herzog, Anne Fletcher

Genul filmului
Dramă, Muzical, Romantic

Dată de lansare:
11 august 2006

Cunoscut și ca
Step Up - titlul original, Dansul dragostei - titlul în România

Trailer la filmul Dansul dragostei / Step Up (2006)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii