Header Ads Widget

Dansul dragostei 2 (Film muzical 2008) Step Up 2: The Streets Trailer și detalii

Film muzical și romantic "Dansul dragostei 2" 2008 cu actorii Briana Evigan, Robert Hoffman și Adam Sevani. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori și dată de lansare pentru filmul "Step Up 2: The Streets".



Despre filmul Dansul dragostei 2

Dansul dragostei 2 / Step Up 2: The Streets este un film dramă cu dansuri american din 2008, regizat de Jon M. Chu (în debutul său regizoral în lungmetraj) și scris de Toni Ann Johnson și Karen Barna. Acesta servește ca o continuare a filmului Dansul dragostei / Step Up din 2006 și este al doilea episod din seria de filme Dansul dragostei / Step Up. Filmul îi are în distribuție pe Briana Evigan, Robert Hoffman, Will Kemp și Cassie Ventura.

Amplasat la școala fictivă de arte din Maryland, povestea filmului se învârte în jurul dansatoarei de stradă rebelă Andie West (Evigan), care ajunge la o școala de elită și se trezește că luptă pentru a se integra în timp ce încearcă să își păstreze vechea viață. În cele din urmă, își unește forțele cu cel mai tare dansator al școlii, Chase Collins (Hoffman), pentru a forma o echipă de colegi de clasă proscriși care să concureze în bătălia de dans underground din Baltimore, The Streets, găsind o modalitate de a-și trăi visul în timp ce construiește o punte între cele două lumi ale ei separate.

Filmul muzical Dansul dragostei 2 / Step Up 2: The Streets a fost lansat în Statele Unite pe 14 februarie 2008, de Walt Disney Studios Motion Pictures. Deși filmul a primit recenzii mai bune decât predecesorul său, a primit în mare parte recenzii negative din partea criticilor, dar a devenit un succes de box office, încasând 150,8 milioane de dolari la nivel mondial, față de un buget de 17,5 milioane de dolari.

O continuare, filmul Dansul dragostei 3D / Step Up 3D, a fost lansată pe 6 august 2010, în Statele Unite.



Descrierea sinopsis a filmului Dansul dragostei 2 / Step Up 2: The Streets

Când dansatoarea de stradă rebelă Andie (Briana Evigan) se înscrie la prestigioasa Școală de Arte din Maryland, îi este greu să se adapteze. Unindu-și forțele cu Chase (Robert Hoffman), cel mai tare dansator de la școală, ea găsește o modalitate de a-și îmbina viața veche și cea nouă formând o echipă de colegi de clasă inadaptați și antrenându-se cu ei pentru a concura într-un concurs de dans underground cunoscut sub numele de The Streets.

Regia
Jon M. Chu

Actori în distribuție
Briana Evigan, Robert Hoffman, Adam Sevani, Cassie Ventura, Danielle Polanco, Christopher Scott, Mari Koda, Janelle Cambridge, Luis Rosado, Harry Shum Jr, LaJon Dantzler, Telisha Shaw, Black Thomas, Kmel Howell, Jeff 'Rapid' Ogle, Donnie 'Crumbs' Counts, Ebone Johnson, Rynan 'Rainen' Paguio, James 'Cricket' Colter, Alison Faulk, Alex 'Shorty' Welch, Troy Kirby, Jeffrey 'Machine' McCann, Will Kemp, Channing Tatum, Sonja Sohn, Jarell Houston, Amarr, Daisha Graf

Genul filmului
Dramă, Muzical, Romantic

Dată de lansare:
14 februarie 2008

Cunoscut și ca
Step Up 2: The Streets - titlul original, Dansul dragostei 2 - titlul în România

Trailer la filmul Dansul dragostei 2 / Step Up 2: The Streets (2008)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii