Header Ads Widget

Dansul dragostei 3D (Film muzical 2010) Step Up 3D Trailer și detalii

Film muzical și romantic "Dansul dragostei 3D" 2010 cu actorii Rick Malambri, Adam Sevani și Sharni Vinson. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori și dată de lansare pentru filmul "Step Up 3D".



Despre filmul Dansul dragostei 3D

Dansul dragostei 3D / Step Up 3D (cunoscut și ca Dansul dragostei 3 sau Step Up 3) este un film american de dans 3D din 2010 regizat de Jon M. Chu și scris de Amy Andelson și Emily Meyer. Acesta servește ca o continuare a filmului Dansul dragostei 2 / Step Up 2: The Streets din 2008 și este cel de-al treilea episod din seria de filme Dansul dragostei / Step Up. Filmul aduce revenirea lui Adam G. Sevani și Alyson Stoner, care i-au interpretat pe Moose din Dansul dragostei 2 / Step Up 2: The Streets și, respectiv, Camille Gage din Dansul dragostei / Step Up. De asemenea, mai joacă Rick Malambri și Sharni Vinson.

Filmul îi urmărește pe Moose și Camille Gage în timp ce se îndreaptă către Universitatea din New York, fostul dansator care se licențiază în inginerie electrică după ce i-a promis tatălui său că nu va mai dansa. Cu toate acestea, el dă în curând o bătălie de dans, întâlnindu-l pe Luke Katcher și echipa sa de dans House of Pirates și mai târziu făcând echipă cu aceștia pentru a concura în concursul de dans World Jam împotriva rivalului lor, echipa de dans House of Samurai.

Filmul muzical și romantic Dansul dragostei 3D / Step Up 3D a avut premiera la Hollywood la Teatrul El Capitan pe 2 august 2010, iar ulterior a fost lansat în Statele Unite pe 6 august 2010, de Walt Disney Studios Motion Pictures, prin formatele convenționale 2D și 3D. În România, filmul a avut premiera pe 3 septembrie 2010 în cinematografele românești. A fost al doilea film care a prezentat formatul audio Dolby Surround 7.1 în cinematografe, precedat de Toy Story 3. Filmul a încasat 15,8 milioane de dolari în weekendul său de deschidere, cea mai mică deschidere dintre primele trei filme din serie, dar a devenit cel mai mare box office al seriei, încasând 159,2 milioane de dolari. A primit recenzii mixte de la critici, cu cele mai multe laude pentru secvențele sale de dans și utilizarea eficientă a tehnologiei 3D, în timp ce criticile s-au îndreptat către povestea repetitivă și actoria.

O continuare, filmul Dansul Dragostei 4: Revoluția / Step Up Revolution, a fost lansată pe 27 iulie 2012.



Descrierea sinopsis a filmului Dansul dragostei 3D / Step Up 3D

Dansul underground din New York formează fundalul pentru povestea a doi dansatori uniți, Luke (Rick Malambri) și Natalie (Sharni Vinson). Duoul talentat își unește forțele cu un boboc al Universității din New York pe nume Moose (Adam G. Sevani) pentru o confruntare cu mize mari împotriva celor mai buni dansatori hip-hop din lume. Câștigă sau pierd, concursul le va schimba viața pentru totdeauna.

Regia
Jon M. Chu

Actori în distribuție
Rick Malambri, Adam Sevani, Sharni Vinson, Alyson Stoner, Keith Stallworth, Kendra Andrews, Stephen Boss, Martín Lombard, Facundo Lombard, Oren Michaeli, Joseph Slaughter, Daniel 'Cloud' Campos, Aja George, Straphanio 'Shonnie' Solomon, Terence Dickson, Chadd Smith, Britney 'B' Thomas, Terrance Harrison, Jonathan 'Legacy' Perez, Jaime Burgos III, Ivan 'Flipz' Velez, Ashlee Nino, Tamara Levinson, Ricardo 'Boogie Frantick' Rodriguez Jr., Mari Koda, Harry Shum Jr., Christopher Scott, Luis Rosado, LaJon Dantzler

Genul filmului
Dramă, Muzical, Romantic

Dată de lansare:
2 august 2010

Cunoscut și ca
Step Up 3D - titlul original, Dansul dragostei 3D - titlul în România

Trailer la filmul Dansul dragostei 3D / Step Up 3D (2010)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii