Header Ads Widget

Zilele Tunetului (Film acțiune 1990) Days of Thunder cu Tom Cruise si Nicole Kidman

Film de acțiune și sport "Zilele Tunetului" 1990 cu actorii Tom Cruise, Nicole Kidman și Robert Duvall. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Days of Thunder".




Descrierea filmului Zilele Tunetului / Days of Thunder:
Tom Cruise interpreteaza rolul lui Cole Trickle, un pilot de curse extrem de talentat, dar care nu stie sa isi transforma acest talent in succes. Cand Tim Daland (Randy Quaid) il insarcineaza Harry Hogge (Robert Duvall), un veteran al curselor auto, sa construiasca o masina performanta, Cole este cel ales sa o conduca. Inca de la inceput Cole intra in conflict cu starul circuitului, Rowdy Burns (Michael Rooker).
Infruntarile lor pe pista de concurs duc la un accident, in urma caruia amandoi ajung in spital. Din cauza ranilor grave Rowdy este nevoit sa se retraga din concurs, devenind cel mai infocat suporter si bun prieten al lui Cole. Dupa o perioada de refacere sub ochii vigilenti ai lui Claire Lewicki (Nicole Kidman), frumoasa doctorita a echipei, Cole poate din nou concura. Cel mai de temut oponent al sau este Russ Wheeler (Cary Elwes), care nu numai ca vrea sa castige cursa, dar si sa il vada pe Cole incapabil sa mai participe la alte competitii.

Actori:
Tom Cruise, Nicole Kidman, Michael Rooker, Robert Duvall, Randy Quaid, Nick Searcy, Chris Ellis, Cary Elwes, Fred Thompson, John C. Reilly, J.C. Quinn, Don Simpson, Caroline Williams, Donna W. Scott, Peter Appel, Stephen Michael Ayers, Mike Slattery, John Griesemer, Barbara Garrick, Gerald R. Molen, Tania Coleridge, Alexandra Balahoutis, Steve Boyd, Daniel D. Greenwood, Jim Grimshaw, James Martin Jr., Margo Martindale, Michael Burgess, Jim Crowther, James D. Henson, Cyndi Vicino, Shari Ellis, Leilani Sarelle, Xavier Coronel, Jerry Punch, Neil Bonnett, Harry P. Gant, Rusty Wallace

Regizor:
Tony Scott

Genul filmului:
Acțiune, Dramă, Sport

Data lansare: 27 Iunie 1990

Trailer la filmul Zilele Tunetului / Days of Thunder (1990)



Filme noiLista actori, Recenzii filme si seriale, Filme cu Zombi, Top 100 serialeTop seriale de acțiune, Filme cu James Bond, Filme noi Netflix 2021, Seriale noi Netflix 2021 si 2022, Filme de Paște,

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii