Header Ads Widget

"Ingeri si demoni" devine cel mai asteptat film al anului 2008


Tom Hanks si regizorul Ron Howard, care au colaborat si la lungmetrajul "Codul lui Da Vinci", au confirmat ca vor realiza un alt film inspirat dintr-un roman al autorului american Dan Brown, "Ingeri si demoni". Productia va fi lansata pe marile ecrane in luna decembrie 2008. Va fi cu siguranta una dintre superproductiile anului viitor si va fi produs de Brian Grazer ("Codul lui Da Vinci", "8 Mile", "Apollo 13").

Filmarile vor incepe in Europa in luna februarie. Akiva Goldsman scrie scenariul adaptat dupa bestseller-ul lui Dan Brown. Sony a cumparat drepturile de autor asupra romanului "Ingeri si demoni" in acelasi timp cu cele pentru romanul "Codul lui da Vinci".

Lungmetrajul "Codul lui Da Vinci", lansat anul trecut, a avut incasari de 758 de milioane de dolari la nivel mondial in ciuda tuturor reticentelor si criticilor cu care a fost primit.



Filme noiLista actori, Recenzii filme si seriale, Filme cu Zombi, Top 100 serialeTop seriale de acțiune, Filme cu James BondSeriale noi Netflix 2021 si 2022,

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii