Header Ads Widget

Film The Matrix 3 Revolutions (2003) cu Keanu Reeves si Laurence Fishburne


Matrix - Revoluţii (Matrix 3)

La finalul impresionant al filmului ”Matrix Reincarcat”, Neo (Keanu Reeves) mai face un pas in cautarea adevarului, care a inceput cu calatoria in lumea reala la debutul filmului Matrix - dar transformarea l-a lasat secatuit de puteri, ratacind in lumea nimanui intre Matrix si Lumea Masinii. In timp ce Trinity (Carrie-Anne Moss) sta de veghe langa trupul in coma al lui Neo, Morfeus (Laurence Fishburne) are revelatia ca cel in care a investit credinta o viata nu este decat un simplu sistem de control inventat de arhitectii Matrix.

In ”Matrix Revolutii”, capitolul final exploziv din trilogia Matrix, razboiul epic dintre om si masina ajunge la un crescendo fulgerator: armata din Zion, ajutata de bravii voluntari civili ca Zee (Nona Gaye) si Kid (Clayton Watson) se lupta cu disperare sa opreasca invazia Santinelelor intrucat armata Masinii patrunde in fortareata lor. Confruntandu-se cu o anihilare totala, cetatenii ultimului bastion al umanitatii se lupta nu doar pentru propriile lor vieti, dar si pentru viitorul umanitatii.

Insa un element necunoscut otraveste trupele din interior: Smith, pungasul programat (HUGO WEAVING) l-a rapit cu viclenie pe Bane (Ian Bliss), un membru al flotei de elicoptere. Devenit mai puternic cu fiecare secunda, Smith este mai presus decat controlul Masinilor si acum ameninta sa le distruga imperiul, lumea reala si Matrix.

Oracolul (Mary Alice) ii ofera lui Neo sfaturile finale, pe care el le accepta constientizand faptul ca ea este un program, iar cuvintele ei pot fi doar o noua fila de falsitate din planul maret al lui Matrix.

Cu ajutorul lui Niobe (Jada Pinkett Smith), Neo si Trinity decid sa calatoreasca mai departe decat orice fiinta umana a indraznit - o calatorie inselatoare deasupra pamantului si a suprafetei parjolite a pamantului si in mijlocul amenintatorului Oras al Masinilor. In aceasta vasta metropola mecanizata, Neo ajunge fata in fata cu puterea suprema din lumea Masinii - Deus Ex Machina - si incheie un pact care reprezinta ultima speranta pentru o lume muribunda.

Razboiul se va sfarsi in aceasta seara, ca si destinul lui Neo si soarta celor doua civilizatii legate inexorabil de izbucnirea confruntarii de proportia cataclismului cu Smith.

Regia
Andy Wachowski, Larry Wachowski

In rolurile principale
Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Laurence Fishburne, Jada Pinkett Smith, Mary Alice, Tanveer K. Atwal, Helmut Bakaitis, Kate Beahan, Francine Bell, Monica Bellucci, Hugo Weaving

Gen
Actiune, SF, Thriller

Trailerul filmului The Matrix 3 Revolutions (2003)

Colectie de filme, Download filme 2009, Descarca filme 2010, Lista actori, Lista filme 2010, Concursuri, Sondaje

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii