Header Ads Widget

Matrix 3 Revoluţii (Film sf 2003) The Matrix 3 Revolutions cu Keanu Reeves si Laurence Fishburne

Matrix 3 Revoluţii (Film de acțiune sf 2003) The Matrix 3 Revolutions
Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Laurence Fishburne, Jada Pinkett Smith, Monica Bellucci, Hugo Weaving

Pe scurt despre filmul Matrix Revoluţii: Orașul uman Sion se apără împotriva invaziei masive a mașinilor, în timp ce Neo luptă pentru a pune capăt războiului pe un alt front, opunându-se și agentului necinstit Smith.



Regia
Andy Wachowski, Larry Wachowski

In rolurile principale
Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Laurence Fishburne, Jada Pinkett Smith, Mary Alice, Tanveer K. Atwal, Helmut Bakaitis, Kate Beahan, Francine Bell, Monica Bellucci, Hugo Weaving

Gen
Actiune, SF, Thriller

În anul 2021 va apare al patrulea film Matrix, numit The Matrix Resurrections - Matrix Renașterea și în roluri principale îi regăsim pe actorii Keanu Reeves și Carrie-Anne Moss. Vedeți detalii despre Matrix 1 și Matrix 2 - Reincarcat (2003) The Matrix Reloaded.

Descrierea filmului The Matrix Revolutions: La finalul impresionant al filmului ”Matrix Reincarcat”, Neo (Keanu Reeves) mai face un pas in cautarea adevarului, care a inceput cu calatoria in lumea reala la debutul filmului Matrix - dar transformarea l-a lasat secatuit de puteri, ratacind in lumea nimanui intre Matrix si Lumea Masinii. In timp ce Trinity (Carrie-Anne Moss) sta de veghe langa trupul in coma al lui Neo, Morfeus (Laurence Fishburne) are revelatia ca cel in care a investit credinta o viata nu este decat un simplu sistem de control inventat de arhitectii Matrix.

In ”Matrix Revolutii”, capitolul final exploziv din trilogia Matrix, razboiul epic dintre om si masina ajunge la un crescendo fulgerator: armata din Zion, ajutata de bravii voluntari civili ca Zee (Nona Gaye) si Kid (Clayton Watson) se lupta cu disperare sa opreasca invazia Santinelelor intrucat armata Masinii patrunde in fortareata lor. Confruntandu-se cu o anihilare totala, cetatenii ultimului bastion al umanitatii se lupta nu doar pentru propriile lor vieti, dar si pentru viitorul umanitatii.

Insa un element necunoscut otraveste trupele din interior: Smith, pungasul programat (HUGO WEAVING) l-a rapit cu viclenie pe Bane (Ian Bliss), un membru al flotei de elicoptere. Devenit mai puternic cu fiecare secunda, Smith este mai presus decat controlul Masinilor si acum ameninta sa le distruga imperiul, lumea reala si Matrix.

Oracolul (Mary Alice) ii ofera lui Neo sfaturile finale, pe care el le accepta constientizand faptul ca ea este un program, iar cuvintele ei pot fi doar o noua fila de falsitate din planul maret al lui Matrix.

Cu ajutorul lui Niobe (Jada Pinkett Smith), Neo si Trinity decid sa calatoreasca mai departe decat orice fiinta umana a indraznit - o calatorie inselatoare deasupra pamantului si a suprafetei parjolite a pamantului si in mijlocul amenintatorului Oras al Masinilor. In aceasta vasta metropola mecanizata, Neo ajunge fata in fata cu puterea suprema din lumea Masinii - Deus Ex Machina - si incheie un pact care reprezinta ultima speranta pentru o lume muribunda.

Razboiul se va sfarsi in aceasta seara, ca si destinul lui Neo si soarta celor doua civilizatii legate inexorabil de izbucnirea confruntarii de proportia cataclismului cu Smith.

Trailerul filmului The Matrix 3 Revolutions (2003) Matrix 3 Revoluţii

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii