Header Ads Widget

Film The Matrix (1999) Matrix cu Keanu Reeves si Carrie-Anne Moss

The Matrix (1999) Matrix
Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Laurence Fishburne, Hugo Weaving

Pe scurt despre filmul Matrix: Când o străină frumoasă îl conduce pe hackerul Neo într-o lume interlopă interzisă, el descoperă adevărul șocant - viața pe care o știe este înșelătoria elaborată a unei inteligențe cibernetice malefice.



Regia
Andy Wachowski, Larry Wachowski

In rolurile principale
Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Laurence Fishburne, Hugo Weaving, Gloria Foster, Joe Pantoliano, Marcus Chong, Julian Arahanga, Matt Doran, Belinda McClory, Anthony Ray Parker, Paul Goddard, Robert Taylor, David Aston

Gen
Actiune, SF, Thriller

Data lansare (SUA): 31 Martie 1999

Premii: Premiat cu 4 premii Oscar

În anul 2021 va apare al patrulea film Matrix, numit The Matrix 4 Resurrections - Matrix Renașterea și în roluri principale îi regăsim pe actorii Keanu Reeves și Carrie-Anne Moss. Vedeți detalii despre Matrix - Reincarcat (2003) The Matrix Reloaded și Matrix 3 Revoluţii (2003) The Matrix 3 Revolutions.

Descrierea filmului The Matrix: Exista doua lumi: prima, cea in care traim zi de zi, si cea de-a doua, deloc cunoscuta, paralela cu cea reala.
Una este vis. Cealalta este Matrix.
Neo ( Keanu Reeves) incearca din rasputeri sa afle adevarul despre acea lume despre care a auzit vorbindu-se doar in soapta, lume misterioasa si plina de necunoscut.
Dar ce este Matrix?
Neo crede ca Morpheus ( Laurence Fishburne), o persoana pe care o cunoaste doar din povesti, un tip pe care nu-l prinzi niciodata, considerat in acelasi timp cel mai periculos barbat in viata, poate sa-i dea acest raspuns. Dar adevarul pe care Neo il afla este mult peste asteptari. Iar viata lui nu va mai fi la fel.

Trailerul filmului The Matrix (1999)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii