Header Ads Widget

Film The Matrix Reloaded (2003) cu Keanu Reeves


Matrix - Reincarcat  (2003)


Si dacã Profetia este adevãratã?
Dacã mâine acest rãzboi s-ar sfârsi? Nu meritã sã lupti pentru asta? Nu meritã sã mori pentru asta?

Thomas ”Neo” Anderson (Keanu Reeves) a luat o decizie care avea sã-l coste mult, când s-a hotãrât sã întrebe ceea ce Morpheus (Laurence Fishburne) si Trinity (Carrie-Anne Moss) întrebaserã înaintea lui.
Sã caute si sã accepte adevãrul. Pentru a-si elibera mintea din ”Matrix”.

Totul începe cu alegerea.
Acum, în cel de al doilea capitol al trilogiei ”Matrix”, Neo îsi asumã un mai mare control asupra puterilor sale grozave, în vreme ce Zion-ul se prãbuseste sub asediul armatei de masini.
Numai o problemã de ore separã ultima enclavã umanã de pe Pãmânt de cele 250.000 de Santinele programate sã distrugã omenirea. Dar cetãtenii din Zion, îmbãrbãtati de credinta lui Morpheus cã Alesul va îndeplini Profetia Oracolului si va opri rãzboiul cu masinile, îsi pun toate sperantele în Neo, care este rãscolit de viziuni si cautã o cale de actiune.

Nu putem vedea trecutul ca pe o alegere pe care nu o întelegem.
Ĩntãriti de dragostea lor si de încrederea în ei însãsi, Neo si Trinity hotãrãsc sã se întoarcã la ”Matrix” cu Morpheus pentru a-si elibera arsenalul si talentele lor extraordinare împotriva fortelor de represiune si exploatare. Dar aici existã forme puternice care se vor opune alegerii fãcute, dejucând responsabilitatea care o incumbã, ca si cum s-ar hrãni cu adevãrurile emotionale ale altora.

Alegerea este o iluzia creatã între cei ce au puterea si cei ce nu o au.
Ĩntre timp, existã exilati precum agentul Smith (Hugo Weaving), a cãrui inexorabilã legãturã cui Neo îl determinã sã nu se opunã ordinelor sistemului care a hotãrât sã-l elimine. Condus de omenia pe care pânã acum o dispretuia, Smith va distruge toate lucrurile ce-i stau în cale, în încercarea sa de a se rãzbuna.

Ce fac toti oamenii cu puterea pe care o doresc? Mai multã putere.
Ĩn cãlãtoria lui spre inima ”Matrix”-ului, în rolul sãu de salvator al omenirii, Neo va întâmpina o mare rezistentã si chiar va fi pus în situatia de a lua decizii, cu adevãrat imposibil de imaginat.

N-ai venit aici pentru a alege. Deja ai fãcut-o.
Esti aici pentru a întelege de ce ai fãcut-o.
La confluenta dintre dragoste si adevãr, credintã si cunoastere, scop si motiv, Neo trebuie sã urmeze cursul pe care si l-a ales. ”Si dacã nu pot?” se întreabã el. ”Dacã nu reusesc?”.

Atunci Zion-ul va cãdea.

Regia
Andy Wachowski, Larry Wachowski

In rolurile principale
Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Laurence Fishburne, Randall Duk Kim, Monica Bellucci, Matt McColm, Lambert Wilson, Hugo Weaving, Jada Pinkett Smith

Gen
Actiune, SF, Thriller

Trailerul filmului The Matrix Reloaded (2003)

Colectie de filme, Download filme 2009, Descarca filme 2010, Lista actori, Lista filme 2010, Concursuri, Sondaje

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii