Header Ads Widget

Înapoi în viitor (Film sf comedie 1985) Back to the Future Trailer și detalii

Film comedie sf "Înapoi în viitor" 1985 cu actorii Michael J. Fox, Christopher Lloyd și Lea Thompson. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Back to the Future".


Despre filmul Înapoi în viitor

Înapoi în viitor / Back to the Future este un film american de science fiction din 1985 regizat de Robert Zemeckis și scris de Zemeckis și Bob Gale. În rolurile principale joacă actorii Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Lea Thompson, Crispin Glover și Thomas F. Wilson. Situată în 1985, povestea îl urmărește pe Marty McFly (Fox), un adolescent trimis din greșeală înapoi în 1955 într-un automobil DeLorean care călătorește în timp, construit de excentricul său prieten, omul de știință Emmett „Doc” Brown (Lloyd). În timp ce în trecut, Marty împiedică din neatenție viitorii săi părinți să se îndrăgostească – amenințăndu-i existența – el este forțat să împace perechea și cumva să se întoarcă înapoi în viitor.

Filmul Înapoi în viitor / Back to the Future este acum este considerat de critici și public ca fiind unul dintre cele mai mari filme științifico-fantastice și printre cele mai bune filme realizate vreodată. În 2007, Biblioteca Congresului Statelor Unite a selectat filmul pentru conservare în Registrul Național de Film. Filmul a fost urmat de două continuări, Înapoi în viitor 2 / Back to the Future Part II (1989) și Înapoi în viitor 3 / Back to the Future Part III (1990). Stimulat de fanii devotați ai filmului și de efectul asupra culturii populare, Universal Studios a lansat o franciză multimedia, care include acum jocuri video, plimbări în parcuri tematice, un serial de televiziune animat și un musical de scenă. Popularitatea sa de durată a determinat numeroase cărți despre producția sa, documentare și reclame.



Descrierea sinopsis a filmului Înapoi în viitor / Back to the Future

În acest SF clasic din anii 1980, adolescentul dintr-un orașel din California, Marty McFly (Michael J. Fox) este aruncat înapoi în anii '50, când un experiment al excentricului său prieten om de știință Doc Brown (Christopher Lloyd) merge prost. Călătorind în timp într-o mașină DeLorean modificată, Marty întâlnește versiuni tinere ale părinților săi (Crispin Glover, Lea Thompson) și trebuie să se asigure că se îndrăgostesc sau el va înceta să mai existe. Și mai descurajant este că Marty trebuie să se întoarcă în timpul său și să salveze viața lui Doc Brown.

Regia
Robert Zemeckis

Actori în distribuție
Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Lea Thompson, Crispin Glover, Tom Wilson, Claudia Wells, Marc McClure, Wendie Jo Sperber, George DiCenzo, Frances Lee McCain, James Tolkan, J.J. Cohen, Casey Siemaszko, Billy Zane, Harry Waters Jr, Donald Fullilove, Lisa Freeman, Cristen Kauffman, Elsa Raven, Will Hare, Ivy Bethune, Jason Marin, Katherine Britton, Jason Hervey, Maia Brewton, Courtney Gains

Genul filmului
Aventuri, Comedie, SF

Dată de lansare:
3 iulie 1985

Trailer la filmul Înapoi în viitor / Back to the Future (1985)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii