Header Ads Widget

Înapoi în viitor 2 (Film sf comedie 1989) Back to the Future Part II Trailer și detalii

Film comedie sf "Înapoi în viitor 2" 1989 cu actorii Michael J. Fox, Christopher Lloyd și Lea Thompson. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Back to the Future Part II".


Despre filmul Înapoi în viitor

Înapoi în viitor partea a II-a / Back to the Future Part II este un film american de science-fiction din 1989, regizat de Robert Zemeckis, după un scenariu de Bob Gale și o poveste a ambilor. Este continuarea filmului Înapoi în viitor / Back to the Future din 1985 și a doua tranșă din franciza Înapoi în viitor / Back to the Future. Filmul îi are în distribuție pe Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Lea Thompson, Thomas F. Wilson, Elisabeth Shue (înlocuind-o pe Claudia Wells) și Jeffrey Weissman (înlocuindu-l pe Crispin Glover) și îi urmărește pe Marty McFly (Fox) și pe prietenul său, Dr. Emmett ". Doc" Brown (Lloyd) în timp ce călătoresc din 1985 până în 2015 pentru a-l împiedica pe fiul lui Marty să saboteze viitorul familiei McFly. Când dușmanul lor Biff Tannen (Wilson) fură mașina timpului DeLorean a lui Doc și o folosește pentru a modifica istoria în beneficiul său, duo-ul trebuie să se întoarcă în 1955 pentru a restabili cronologia.

Filmul a fost produs cu un buget de 40 de milioane de dolari și a fost filmat spate la spate cu continuarea sa, Înapoi în viitor partea a III-a / Back to the Future Part III. Filmul Înapoi în viitor 2 a fost lansat de Universal Pictures pe 22 noiembrie 1989. Filmul a primit inițial recenzii mixte de la critici și a încasat peste 332 de milioane de dolari în întreaga lume în prima sa difuzare, făcându-l al treilea film cu cele mai mari încasări din 1989.



Descrierea sinopsis a filmului Înapoi în viitor 2 / Back to the Future Part II

În această continuare ciudată, duo-ul care călătorește în timp Marty McFly (Michael J. Fox) și Dr. Emmett Brown (Christopher Lloyd) se întorc de la salvarea de la dezastru a viitorului fiu al lui Marty, doar pentru a descoperi că timpul lor s-a transformat. În această versiune de coșmar a lui Hill Valley, tatăl lui Marty a fost ucis, iar Biff Tannen, dușmanul lui Marty, a profitat. După ce au descoperit secretul succesului lui Biff -- un almanah sportiv din viitor -- Marty și Doc se lansează într-o căutare pentru a repara continuum-ul spațiu-timp.

Regia
Robert Zemeckis

Actori în distribuție
Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Lea Thompson, Tom Wilson, Elisabeth Shue, James Tolkan, Jeffrey Weissman, Casey Siemaszko, Billy Zane, J.J. Cohen, Charles Fleischer, E'Casanova, Jay Koch, Charles Gherardi, Ricky Dean Logan, Darlene Vogel, Jason Scott Lee, Elijah Wood, Flea, Jim Ishida, Nikki Birdsong, Al White, Junior Fann, Shaun Hunter, George 'Buck' Flower, Neil Ross, Tamara Carrera, Tracy Dali

Genul filmului
Aventuri, Comedie, SF

Dată de lansare:
22 noiembrie 1989

Trailer la filmul Înapoi în viitor 2 / Back to the Future Part II (1989)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii