Header Ads Widget

Înapoi în viitor 3 (Film sf comedie 1990) Back to the Future Part III Trailer și detalii

Film comedie sf "Înapoi în viitor 3" 1990 cu actorii Michael J. Fox, Christopher Lloyd și Mary Steenburgen. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Back to the Future Part III".


Despre filmul Înapoi în viitor partea 2

Înapoi în viitor partea a III-a / Back to the Future Part III este un film western american și science-fiction din 1990 și ultima parte a trilogiei Înapoi în viitor / Back to the Future. Filmul a fost regizat de Robert Zemeckis și îi are în distribuție pe Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Mary Steenburgen, Thomas F. Wilson și Lea Thompson. Filmul continuă imediat după filmul Înapoi în viitor 2 / Back to the Future Part II (1989); în timp ce era blocat în 1955 în timpul aventurilor sale de călătorie în timp, Marty McFly (Fox) descoperă că prietenul său, Dr. Emmett „Doc” Brown (Lloyd), prins în capcană în 1885, a fost ucis de Buford „Mad Dog” Tannen (Wilson), străbunucul lui Biff. Marty călătorește în 1885 pentru a-l salva pe Doc și a se întoarce din nou în 1985, dar lucrurile se complică atunci când Doc se îndrăgostește de Clara Clayton (Steenburgen).

Filmul Înapoi în viitor partea a III-a / Back to the Future Part III a fost filmat în California și Arizona și a fost produs cu un buget de 40 de milioane de dolari, în paralel cu partea a II-a. Partea a 3-a a fost lansată în Statele Unite pe 25 mai 1990, la șase luni după versiunea anterioară, și a încasat 245 de milioane de dolari în întreaga lume în timpul difuzării sale inițiale, făcându-l al șaselea film cu cele mai mari încasări din 1990. Filmul a primit un răspuns pozitiv din partea criticilor, care l-au remarcat ca fiind o îmbunătățire față de predecesorul său.



Descrierea sinopsis a filmului Înapoi în viitor 3 / Back to the Future Part III

În acest ultim capitol, Marty McFly (Michael J. Fox) obține un mesaj vechi de 70 de ani de la Dr. Emmett Brown (Christopher Lloyd), care călătorește în timp, în care îl informează pe Marty că s-a retras într-un orășel din Vechiul Vest. Marty află apoi că Doc a fost ucis la scurt timp după ce a trimis scrisoarea. Pentru a-și salva prietenul, Marty va trebui să călătorească înapoi în timp, să lămurească un Doc îndrăgostit dintr-o școală locală și să repare DeLoreanul -- totul în timp ce evită un grup de pistoli.

Regia
Robert Zemeckis

Actori în distribuție
Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Mary Steenburgen, Tom Wilson, Lea Thompson, Elisabeth Shue, Matt Clark, Richard Dysart, Pat Buttram, Harry Carey Jr, Dub Taylor, James Tolkan, Marc McClure, Wendie Jo Sperber, Jeffrey Weissman, Christopher Wynne, Sean Sullivan, Mike Watson, Hugh Gillin, Burton Gilliam, Bill McKinney, Donovan Scott, Flea, J.J. Cohen, Ricky Dean Logan, Marvin J. McIntyre

Genul filmului
Aventuri, Comedie, SF

Dată de lansare:
25 mai 1990

Trailer la filmul Înapoi în viitor 3 / Back to the Future Part III (1990)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii