Header Ads Widget

The Crowded Room (Serial biografic Apple TV+ 2023) trailer și detalii

Serial dramă biografică "The Crowded Room" 2023, cu actorii Tom Holland, Amanda Seyfried și Emmy Rossum. Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "The Crowded Room".


Despre serialul The Crowded Room

The Crowded Room este o miniserie de televiziune thriller psihologic american creată de Akiva Goldsman și inspirată din romanul non-ficțiune The Minds of Billy Milligan din 1981 de Daniel Keyes. Tom Holland, Amanda Seyfried și Emmy Rossum conduc o distribuție secundară care îi include pe actorii Sasha Lane, Will Chase, Lior Raz, Laila Robins și Henry Eikenberry.

Serialul îl urmărește pe Danny Sullivan (Tom Holland) după ce a fost arestat pentru implicarea sa în împușcăturile din New York în 1979. Danny își dezvăluie viața printr-o serie de interviuri cu interogatorul Rya Goodwin (Amanda Seyfried) și, încet, îi detaliază ei și publicului, trecutul său misterios care l-a condus la incidentul fatidic. În timp ce Danny își examinează retrospectiv viața, el ține seama de trecutul său și de câteva momente esențiale, conducându-l în cele din urmă să descopere o revelație care îi schimbă viața.


Pe 9 iunie 2023, serialul thriller The Crowded Room a avut premiera cu primele trei episoade pe platforma de streaming Apple TV+. Fiecare dintre cele șapte episoade rămase au fost lansate săptămânal până pe 28 iulie 2023.


Sinopsis la serialul The Crowded Room

În Manhattan, în vara lui 1979, un tânăr este arestat pentru o crimă șocantă, iar un investigator improbabil trebuie să rezolve misterul din spatele ei înainte ca adevăratul criminal să lovească din nou.





Actorii principali în distribuția serialului The Crowded Room

Tom Holland, Amanda Seyfried, Emmy Rossum, Sasha Lane, Will Chase, Lior Raz, Thomas Sadoski, Levon Hawke, Sam Vartholomeos, Christopher Abbott, Emma Laird, Carmen Ejogo, Zachary Golinger, Stephen Barrington, Jason Isaacs, Laila Robins, Charles Dumas, Nuala Cleary, Elijah Jones, Thomas Parobek, Hank Strong, Billy Carter, Frank Wood, Daniel London, Frank Pando, Henry Eikenberry, Davis Duffield, Colleen Litchfield, Cameron Douglas, Mitchell Sink, Michael W. Gaines, Jesse Marchant, Richard Blackwood

Regizori: Brady Corbet, Mona Fastvold

Creatori: Akiva Goldsman, Todd Graff

Genul filmului serial: Biografic, Crime, Dramă, Seriale 2023

Număr de episoade pe sezon: 10 episoade

Data de lansare serial: 9 iunie 2023 pe platforma de streaming Apple TV+

Lansare serial în România: Nu sunt detalii despre o premieră a serialului în România

Unde poate fi văzut online subtitrat serialul în România: pe

Cunoscut și ca: The Crowded Room titlul în România, The Crowded Room titlul original

Țara: America

Este serialul The Crowded Room pe HBO Max

Din păcate serialul The Crowded Room încă nu este disponibil online și subtitrat pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe HBO Max.


Este serialul The Crowded Room pe Netflix

Din păcate serialul The Crowded Room încă nu este disponibil online și subtitrat pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe Netflix.


Descriere serial The Crowded Room

Danny Sullivan este arestat în urma implicării sale în împușcăturile din New York City în 1979. Printr-o serie de interviuri cu curioasa interogatoare Rya Goodwin, povestea vieții lui Danny se desfășoară, dezvăluind elemente ale trecutului misterios care l-a modelat și întorsăturile care îl vor conduce la o revelație care schimbă viața.



Trailerul filmului serial "The Crowded Room" 2023



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii