Header Ads Widget

The Adults (Film comedie dramă 2023) Trailer și Detalii

Film comedie și dramă "The Adults" 2023 cu actorii Michael Cera, Hannah Gross și Sophia Lillis. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Adults".


Despre filmul The Adults

The Adults este un film de comedie dramă american din 2023, scris și regizat de Dustin Guy Defa și cu Michael Cera, Hannah Gross, Sophia Lillis și Wavyy Jonez în rolurile principale. Filmul îl urmărește pe Eric, care are un plan de a face o călătorie cât mai scurtă posibil înapoi acasă, dar se trezește că trebuie să echilibreze relația cu cele două surori și dependența lui de un joc de poker local.


Filmul de comedie The Adults fost nominalizat pentru a concura pentru Premiul Encounter la a 73-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Berlin, unde a avut premiera mondială pe 18 februarie 2023. A fost lansat în cinematografele americane pe 18 august 2023 de Variance Films și Universal Pictures Content Group.


Sinopsis la filmul The Adults

Eric a vrut să facă o scurtă călătorie înapoi acasă, dar pe măsură ce timpul trece, aceasta se transformă într-o ședere nostalgică, când Eric le ajunge din urmă pe cele două surori ale sale. Dorința lui de a se dovedi a fi cel mai bun jucător de poker din oraș îi împiedică și revenirea. Relația sa acrișoară cu sora sa Rachel și încercările surorii lor mai mici Maggie de a reînvia camaraderia pe care o împărtășeau cândva, îi fac pe Eric și pe Rachel să se confrunte cu realitatea divizării actuale dintre ei.





Distribuție Actori în filmul The Adults

Michael Cera, Hannah Gross, Sophia Lillis, Wavyy Jonez, Anoop Desai, Kyra Tantao, Kiah McKirnan, Simon Kim, Lucas Papaelias, Tina Benko, Emma Bergman, Craig Butta, Dan Cohen, Christopher Denham, Karen Lynn Gorney, Lucy Kaminsky, Emma Kikue

Regizor
Dustin Guy Defa

Scenarist
Dustin Guy Defa

Genul filmului
Comedie, Dramă, Filme 2023

Data de lansare
18 februarie 2023 la Festivalul Internațional de Film de la Berlin, 18 august 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
The Adults titlul original, The Adults titlul în România

Este filmul The Adults pe Netflix?

Din păcate filmul The Adults încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului The Adults

Filmul THE ADULTS îl urmărește pe Eric (Michael Cera) în timp ce se întoarce acasă pentru o scurtă vizită și se trezește prins între reunirea cu surorile sale și urmărirea unei victorii cu vechiul său grup de poker. Pe măsură ce călătoria se extinde, lui Eric îi este din ce în ce mai dificil să evite confruntările și revelațiile, deoarece fațada sa construită cu grijă a maturității sale face loc vechilor conflicte din copilărie. În timp ce Maggie (Sophia Lillis) încearcă să recreeze lumea intimă pe care ei trei au împărtășit-o cândva, Eric și Rachel (Hannah Gross) se confruntă cu dezbinarea dintre sinele lor din copilărie și adulții care sunt acum.


Trailer la filmul The Adults (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii