Header Ads Widget

Echipa Gazdă (Trailer Film Netflix 2022) Home Team

Trailer la filmul de comedie și sport produs de Netflix "Echipa Gazdă" 2022 cu actorii: Kevin James, Rob Schneider și Taylor Lautner. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Home Team".

Pe scurt despre filmul Echipa Gazdă: Home Team este un viitor film american de comedie sportivă pentru toată familia regizat de Frații Kinnane și scris de Chris Titone și Keith Blum. Inspirat de evenimente reale, filmul îl are pe Kevin James în rolul antrenorului principal Sean Payton al echipei New Orleans Saints, care, în urma suspendării sale din NFL, antrenează echipa de fotbal a fiului său de 12 ani. Alți actori în roluri secundare sunt Taylor Lautner, Rob Schneider, Jackie Sandler și Tait Blum.

Filmul Echipa Gazdă a fost produs de Happy Madison Productions a lui Adam Sandler și Hey Eddie Productions a lui Kevin James și filmat în New Orleans din mai până în iunie 2021. Este programat să fie lansat pe 28 ianuarie 2022 de către Netflix.

Sinopsis: Filmul spune povestea antrenorul principal al echipei New Orleans Saints, Sean Payton, care antrenează echipa de fotbal a fiului său de clasa a VI-a, după ce a fost suspendat pentru tot sezonul 2012 ca urmare a rolului său în scandalul Bountygate.



Distribuție Actori: Kevin James, Rob Schneider, Taylor Lautner, Jackie Sandler, Allen Covert, Gary Valentine, Isaiah Mustafa, Jared Sandler, Lavell Crawford, Maxwell Simkins, Jacob Perez, Chris Titone, Tait Blum

Regizor: Charles Francis Kinnane, Daniel Kinnane

Scenarist: Keith Blum, Chris Titone

Genul filmului: Comedie, Sport, Filme 2022, Filme Netflix 2022

Data de lansare: 28 Ianuarie 2022 pe Netflix

Premiera în România: 28 Ianuarie 2022 pe Netflix

Descriere film "Home Team": La doi ani după ce echipa New Orleans Saints câștigă Super Bowl XLIV, antrenorul principal Sean Payton este suspendat din NFL pentru un an, din cauza implicării sale în scandalul Bountygate. Se întoarce în orașul natal și reia legătura cu fiul său de 12 ani antrenându-i echipa de fotbal Pop Warner.

Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2022.

Trailer cu traducere în română la filmul netflix "Echipa Gazdă" - 2022 - Home Team

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii