Header Ads Widget

Adam întunecatul (Film acțiune sf 2022) Black Adam Trailer și Detalii

Film de acțiune sf online "Adam întunecatul" 2022 cu actorii Dwayne Johnson, Sarah Shahi și Pierce Brosnan. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Black Adam".


Despre filmul Adam întunecatul

Black Adam / Adam întunecatul este un film american de acțiune ștințifico-fantastic cu supereroi bazat pe personajul din revistele DC Comics cu același nume. Produs de New Line Cinema, DC Films, Seven Bucks Productions și FlynnPictureCo. și distribuit pentru Warner Bros. Pictures, se dorește a fi un spin-off la filmul Shazam! (2019) și al unsprezecelea film din Universul Extins DC (DCEU). Regizat de Jaume Collet-Serra după un scenariu de Adam Sztykiel, Rory Haines și Sohrab Noshirvani, filmul îl are în distribuție pe Dwayne Johnson în rolul lui Teth-Adam / Black Adam alături de Aldis Hodge, Noah Centineo, Sarah Shahi, Marwan Kenzari, Quintessa Swindell, Bodhi Sabongui și Pierce Brosnan.


Dwayne The Rock Johnson a fost atașat la film la începutul dezvoltării și a confirmat că îl va interpreta pe ticălosul Black Adam în septembrie 2014. Producătorii au decis să-i dea personajului propriul film în ianuarie 2017, iar Sztykiel a fost angajat în octombrie. Jaume Collet-Serra s-a alăturat în iunie 2019 pentru o dată de lansare planificată pentru decembrie 2021, dar acest termen a fost amânat din cauza pandemiei COVID-19. Un casting suplimentar a avut loc în anul următor, inclusiv pentru membrii Societății Justiției din America (JSA), iar scenariul a fost rescris de Haines și Noshirvani. Filmările au avut loc din aprilie până în august 2021 la Trilith Studios din Atlanta, Georgia și, de asemenea, în Los Angeles.

Filmul de acțiune Black Adam este programat să fie lansat în Statele Unite pe 21 octombrie 2022, de către Warner Bros. Pictures.


Sinopsis la filmul Adam întunecatul

La aproape 5.000 de ani după ce a primit puterile atotputernice ale zeilor egipteni și a fost închis la fel de repede, Black Adam este eliberat din mormântul său pământesc, gata să dezlănțuie forma sa unică de dreptate în lumea modernă.





Distribuție Actori în filmul Adam întunecatul

Dwayne Johnson, Sarah Shahi, Pierce Brosnan, Viola Davis, Noah Centineo, Aldis Hodge, Uli Latukefu, Marwan Kenzari, Joseph Gatt, Natalie Burn, Quintessa Swindell, James Cusati-Moyer, Derek Russo, Angel Rosario Jr., Mohammed Amer, Bodhi Sabongui, Chaim Jeraffi, Christopher Matthew Cook, Jalon Christian, Donny Carrington, Shiquita James, Cameron Moir, Stephan Jones, Tang Nguyen, Rahiem Riley, Tre Ryan, Sean M. Sullivan, Floyd Foster, Peter Nguyen, Maurice T Johnson, Akam Khiziryan, D.J. Stavropoulos, Juan Szilagyi

Regizor
Jaume Collet-Serra

Scenarist
Adam Sztykiel, Rory Haines, Sohrab Noshirvani

Genul filmului
Acțiune, Fantastic, SF, Filme 2022

Data de lansare
21 Octombrie 2022 în cinematografele americane

Premiera în România
21 Octombrie 2022 în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Black Adam titlul original, Adam întunecatul titlul în română

Este filmul Adam întunecatul pe HBO Max

Din păcate filmul Adam întunecatul încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Adam întunecatul pe Netflix?

Din păcate filmul Adam întunecatul încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Adam întunecatul

La aproape 5.000 de ani după ce a primit puterile atotputernice ale zeilor egipteni și a fost închis la fel de repede, Black Adam este eliberat din mormântul său pământesc, gata să dezlănțuie forma sa unică de dreptate în lumea modernă.


Trailer subtitrat la filmul "Adam întunecatul" 2022 Black Adam

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de acțiune sf Adam întunecatul (2022) cu actorii Dwayne Johnson, Sarah Shahi, Pierce Brosnan, Noah Centineo, Aldis Hodge, Uli Latukefu, Marwan Kenzari și Joseph Gatt.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii