Header Ads Widget

Quintessa Swindell

Toate filmele, serialele și biografia actriței Quintessa Swindell cunoscută pentru filmele Misiune Spațială, Adam întunecatul, Master Gardener, Granada Nights și serialele Zorzoane și Euforia.



Biografia actriței Quintessa Swindell

Quintessa Swindell s-a născut pe 8 februarie 1997 în New York, SUA și este o  actriță americană, cel mai bine cunoscută pentru rolul Tabitha Foster din drama pentru adolescenți Zorzoane / Trinkets de la Netflix și pentru scurta ei apariție ca Anna în serialul Euforia / Euphoria de la HBO și în filmul Adam întunecatul / Black Adam de la DC.

Quintessa Swindell și-a făcut debutul în actorie în 2019, jucând-o pe Anna în serialul de televiziune Euforia / Euphoria în episodul „The Trials and Tribulations of Trying To Pee While Depressed”. În același an, ea a jucat un rol principal în drama pentru adolescenți Zorzoane / Trinkets ca Tabitha Foster. Quintessa Swindell are un rol în filmul Misiune Spațială / Voyagers, cu Colin Farrell și Tye Sheridan în rolurile principale. În decembrie 2020, a fost repartizată în rolul Cyclone din filmul Adam întunecatul / Black Adam, cu Dwayne Johnson în rolul principal. De asemenea, a apărut ca Laila în sezonul patru al serialului HBO In Treatment, difuzat în 2021.

Quintessa Swindell a fost distribuită înfilmul independent Master Gardener, cu Joel Edgerton și Sigourney Weaver în roluri principale.

Quintessa Swindell se identifică ca nebinar și folosește pronumele they/he.

Filmele și serialele actriței Quintessa Swindell

 2022Black Adam / Adam întunecatul
Cyclone / Maxine Hunkel
 2022Master Gardener
Maya
 2021In Treatment (Serial)
Laila
 2021Granada Nights
Amelia
 2019-2020Trinkets / Zorzoane (Serial)
Tabitha Foster
 2019Euphoria / Euforia (Serial)
Anna

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii