Header Ads Widget

Brooklyn 45 (Film horror 2023) Trailer și Detalii

Film horror și dramă "Brooklyn 45" 2023 cu actorii Anne Ramsay, Ron E. Rains și Jeremy Holm. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Brooklyn 45".


Despre filmul Brooklyn 45

Brooklyn 45 este un film american de groază și thriller supranatural în timp real din 2023, scris și regizat de Ted Geoghegan, despre un grup de veterani militari care țin o ședință de spirit improvizată în salonul unei pietre brune din Brooklyn, la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial. Geoghegan a scris scenariul cu ajutorul răposatului său tată, un veteran cu dizabilități din Forțele Aeriene, devenit profesor de istorie.


Filmul horror Brooklyn 45 a avut premiera mondială la South by Southwest pe 12 martie 2023. A fost lansat pe serviciul de streaming AMC Networks Shudder pe 9 iunie 2023.


Sinopsis la filmul Brooklyn 45

Cinci veterani militari, cei mai buni prieteni din copilărie, se adună împreună pentru a-și susține gazda tulburată, iar fantomele metaforice ale trecutului lor devin prea reale.





Distribuție Actori în filmul Brooklyn 45

Anne Ramsay, Ron E. Rains, Jeremy Holm, Larry Fessenden, Ezra Buzzington, Kristina Klebe, Lucy Carapetyan

Regizor
Ted Geoghegan

Scenarist
Ted Geoghegan

Genul filmului
Dramă, Horror, Filme 2023

Data de lansare
12 martie 2023 la Festivalul de Film South by Southwest, 9 iunie 2023 pe serviciul de streaming AMC Networks Shudder

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Brooklyn 45 titlul original, Brooklyn 45 titlul în România

Este filmul Brooklyn 45 pe Netflix?

Din păcate filmul Brooklyn 45 încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Brooklyn 45

Amplasat într-o seară înghețată din decembrie 1945, în timp ce cinci veterani militari se adună în salonul ornamentat al unei pietre brune din Brooklyn. Cei mai buni prieteni din copilărie s-au reunit pentru a-și susține gazda tulburată – dar când invitația lui la cocktailuri se transformă într-o ședință de spirit improvizată, fantomele metaforice ale trecutului lor devin prea reale.


Trailer la filmul Brooklyn 45 (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii