Header Ads Widget

Asteroid City (Film comedie dramă 2023) Trailer și Detalii

Film comedie și dramă "Asteroid City" 2023 cu actorii Scarlett Johansson, Tom Hanks și Tilda Swinton. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Asteroid City".


Despre filmul Asteroid City

Asteroid City este un film american de comedie-dramă din 2023, scris, regizat și produs de Wes Anderson, după o poveste pe care a scris-o împreună cu Roman Coppola. Are o distribuție care îi include pe actorii Jason Schwartzman, Scarlett Johansson, Tom Hanks, Jeffrey Wright, Tilda Swinton, Bryan Cranston, Edward Norton, Adrien Brody, Liev Schreiber, Hope Davis, Steve Park, Rupert Friend, Maya Hawke, Steve Carell, Matt Dillon, Hong Chau, Willem Dafoe, Margot Robbie, Tony Revolori, Jake Ryan și Jeff Goldblum. Intriga sa metatextuală descrie simultan evenimentele unei convenții Junior Stargazer într-o versiune retrofuturistă din 1955, pusă în scenă ca o piesă de teatru și, crearea piesei. Este un omagiu al lui Wes Anderson adus memoriei și mitologiei populare despre extratereștri și OZN-uri la care a asistat în deșertul de sud-vest, în imediata apropiere a locurilor de testare atomică în perioada postbelică a secolului XX american.

Proiectul a fost anunțat în septembrie 2020 ca un film de dragoste fără titlu, Wes Anderson scriind, producând și regizând, alături de Jeremy Dawson de la American Empirical Pictures și Steven Rales de la Indian Paintbrush. În februarie 2021, a fost descris ca fiind despre un „grup de adolescenți inteligenți”. Setate inițial pentru Roma, filmările au avut loc în Spania între august și octombrie 2021, cu directorul de fotografiat Robert D. Yeoman. Au fost folosite mai multe decoruri în Chinchón, care seamănă cu un peisaj de deșert și cu o gară simulată. Post-producția a inclus editorul Barney Pilling și o partitură compusă de compozitorul frecvent al lui Anderson, Alexandre Desplat, cu cântece country și western de la mulți artiști. Titlul oficial a fost dezvăluit în octombrie 2021 la BFI London Film Festival.


Filmul Asteroid City a avut premiera la cea de-a 76-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes pe 23 mai 2023, unde a concurat pentru Palme d'Or. A început o lansare limitată în cinematografe prin Focus Features în Statele Unite pe 16 iunie 2023, înainte de a se extinde la o lansare largă o săptămână mai târziu. A încasat peste 47 de milioane de dolari în întreaga lume și a primit recenzii în general pozitive.


Sinopsis la filmul Asteroid City

Itinerarul unei convenții Junior Stargazer/Space Cadet (organizată pentru a reuni studenți și părinți din toată țara pentru burse și competiții academice) este spectaculos perturbat de evenimentele care schimbă lumea.





Distribuție Actori în filmul Asteroid City

Jason Schwartzman, Scarlett Johansson, Tom Hanks, Jeffrey Wright, Tilda Swinton, Bryan Cranston, Edward Norton, Adrien Brody, Liev Schreiber, Hope Davis, Stephen Park, Rupert Friend, Maya Hawke, Steve Carell, Matt Dillon, Hong Chau, Willem Dafoe, Margot Robbie, Tony Revolori, Jake Ryan, Grace Edwards, Aristou Meehan, Sophia Lillis, Ethan Josh Lee, Jeff Goldblum, Kim Keukeleire, Fisher Stevens, Rita Wilson, Jarvis Cocker, Bob Balaban, Seu Jorge, Deanna Dunagan, Bill Murray

Regizor
Wes Anderson

Scenarist
Wes Anderson

Genul filmului
Comedie, Dramă, Romantic, Filme 2023

Data de lansare
23 mai 2023 la Festivalul de Film de la Cannes, 16 iunie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Asteroid City titlul original, Asteroid City titlul în România

Este filmul Asteroid City pe Netflix?

Din păcate filmul Asteroid City încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Asteroid City

Urmărește un scriitor al piesei sale ficționale celebre despre un tată îndurerat care călătorește cu familia sa obsedată de tehnologie în micul oraș rural Asteroid pentru a concura într-un eveniment de observare a stelelor pentru tineri, doar pentru a avea viziunea lui asupra lumii perturbată pentru totdeauna.


Trailer la filmul Asteroid City (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii