Header Ads Widget

Wonka (Film comedie și fantezie 2023) Trailer și Detalii

Film aventuri și comedie "Wonka" 2023 cu actorii Timothee Chalamet, Olivia Colman și Hugh Grant. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Wonka".


Despre filmul Wonka

Wonka este un film muzical fantastic american regizat de Paul King, care a scris scenariul împreună cu Simon Farnaby. Acesta servește ca un prequel al filmului din 1971 Willy Wonka și fabrica de ciocolată / Willy Wonka and the Chocolate Factory, bazat pe romanul din 1964 Charlie and the Chocolate Factory de Roald Dahl. Filmul îl are în distribuție pe Timothée Chalamet în rolul lui Willy Wonka, inclusiv zilele în care era un ciocolatier neobișnuit. Calah Lane, Keegan-Michael Key, Paterson Joseph, Matt Lucas, Mathew Baynton, Sally Hawkins, Rowan Atkinson, Jim Carter, Tom Davis, Olivia Colman și Hugh Grant apar în roluri secundare.

Dezvoltarea a început după ce Warner Bros. Pictures, care și-a lansat anterior propria adaptare a romanului în 2005 cu filmul Charlie și Fabrica de Ciocolată / Charlie and the Chocolate Factory, a achiziționat drepturile personajului titular în octombrie 2016 și s-a dezvăluit că filmul va servi ca prequel pentru adaptarea Paramount Pictures. În mai 2021, s-a confirmat că Timothee Chalamet îl interpretează pe Wonka, iar distribuția secundară a fost anunțată în septembrie a acelui an. Filmările principale au început în Regatul Unit în septembrie 2021 și au avut loc la Warner Bros. Studios, Leavesden din Watford, precum și la Lyme Regis, Bath, St Albans și la Rivoli Ballroom din Brockley, Londra. Scenele au fost filmate la Oxford în decembrie și februarie. Cântecele originale pentru film au fost compuse de Neil Hannon, în timp ce partitura sa originală a fost furnizată de Joby Talbot.


Povestea se va concentra în mod special pe tânărul Willy Wonka și pe modul în care i-a cunoscut pe Oompa-Loompa într-una dintre primele sale aventuri.


Sinopsis la filmul Wonka

Un basm despre maturizare situat între Italia modernă și un tărâm imaginar apropiat, Wonka o urmărește pe Violet, o fetiță de 12 ani naivă și curioasă, într-o călătorie palpitantă care îi transformă lumea pentru totdeauna.





Distribuție Actori în filmul Wonka

Timothee Chalamet, Olivia Colman, Hugh GrantSally Hawkins, Rowan Atkinson, Keegan-Michael Key, Simon Farnaby, Matt Lucas, Jim Carter, Paterson Joseph, Mathew Baynton, Natasha Rothwell, Tom Davis, Rakhee Thakrar, Rich Fulcher, Colin O'Brien, Tracy Ifeachor, Freya Parker, Ellie White, Calah Lane, Kobna Holdbrook-Smith, Rufus Jones, Justin Edwards, Murray McArthur, Misa Koide, Pierre Bergman, Grant Crookes, Alfredo Tavares, Alan Kelly, Jag Patel, Matt Gibson

Regizor
Paul King

Scenarist
Simon Farnaby, Paul King

Genul filmului
Aventuri, Comedie, Familie, Filme 2023

Data de lansare
15 Decembrie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
15 Decembrie 2023 subtitrat în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Wonka titlul original, Wonka titlul în România, Willy Wonka titlu alternativ

Este filmul Wonka pe Netflix?

Din păcate filmul Wonka încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Wonka

Bazat pe personajul extraordinar din centrul romanului Charlie and the Chocolate Factory, cea mai emblematică carte pentru copii a lui Roald Dahl și una dintre cele mai bine vândute cărți pentru copii din toate timpurile, „Wonka” spune povestea minunată a modului în care cel mai mare inventator, magician și producător de ciocolată a devenit iubitul Willy Wonka pe care îl cunoaștem astăzi.


Trailer subtitrat la filmul Wonka (2023)


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de comedie și fantezie Wonka (2023) cu actorii Timothee Chalamet, Olivia Colman, Hugh Grant, Sally Hawkins, Rowan Atkinson, Keegan-Michael Key și Simon Farnab și regizat de Paul King.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii