Header Ads Widget

Five Nights at Freddy's (Film horror 2023) Trailer și Detalii

Film horror "Five Nights at Freddy's" 2023 cu actorii Josh Hutcherson, Elizabeth Lail și Piper Rubio. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Five Nights at Freddy's".


Despre filmul Five Nights at Freddy's

Five Nights at Freddy's este un film american de groază supranatural regizat de Emma Tammi după un scenariu pe care l-a scris împreună cu Scott Cawthon și Seth Cuddeback. Produs de Blumhouse Productions și Striker Entertainment, se bazează pe franciza de jocuri video cu același nume creată de Cawthon, care servește și ca producător alături de Jason Blum. Filmul îi are în distribuție pe Josh Hutcherson, Elizabeth Lail, Piper Rubio și Matthew Lillard.


Filmul horror Five Nights at Freddy's este programat să fie lansat simultan în cinematografe și pe Peacock în Statele Unite pe 27 octombrie 2023, de către Universal Pictures.


Sinopsis la filmul Five Nights at Freddy's

Un agent de securitate cu probleme începe să lucreze la Freddy Fazbear's Pizza. În prima sa noapte la serviciu, își dă seama că tura de noapte nu va fi atât de ușor de trecut. Destul de curând el va dezvălui ce sa întâmplat de fapt la Freddy's.





Distribuție Actori în filmul Five Nights at Freddy's

Josh Hutcherson, Matthew Lillard, Mary Stuart Masterson, Elizabeth Lail, Kat Conner Sterling, Jophielle Love, Kevin Foster, Jess Weiss, Cory Williams, Jessica Blackmore, Piper Rubio, Jade Kindar-Martin, Christian Stokes, Wyatt Parker, Theodus Crane, Ryan Reinike, Bailey Winston, Joseph Poliquin, Xander Mateo, Ethan Jamieson, Asher Colton Spence, Victoria Patenaude, Lucas Grant, David Huston Doty, Liam Hendrix

Regizor
Emma Tammi

Scenarist
Scott Cawthon, Emma Tammi, Seth Cuddeback

Genul filmului
Horror, Filme 2023

Data de lansare
27 octombrie 2023 în cinematografele americane și pe platforma de streaming Peacock

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Five Nights at Freddy's titlul original, Five Nights at Freddy's titlul în România

Este filmul Five Nights at Freddy's pe Netflix?

Din păcate filmul Five Nights at Freddy's încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Five Nights at Freddy's

Mike Schmidt, un agent de securitate cu probleme, acceptă o slujbă pe timp de noapte la Freddy Fazbear's Pizza, un centru de divertisment de familie abandonat, odată de succes, unde descoperă că cele patru mascote animatronice ale sale – Freddy Fazbear, Bonnie, Chica și Foxy – se mișcă și omoară pe oricine este încă acolo după miezul nopții.


Trailer la filmul Five Nights at Freddy's (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii