Header Ads Widget

Ruby Gillman: Adolescenta Kraken (Film animație 2023) Ruby Gillman, Teenage Kraken Trailer și Detalii

Film de animație și aventuri "Ruby Gillman: Adolescenta Kraken" 2023 cu actorii Lana Condor, Toni Collette și Jane Fonda. Trailer dublat în limba română, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Ruby Gillman, Teenage Kraken".


Despre filmul Ruby Gillman: Adolescenta Kraken

Ruby Gillman: Adolescenta Kraken / Ruby Gillman, Teenage Kraken este un film american de acțiune și comedie fantastică, animat pe computer, produs de DreamWorks Animation și distribuit de Universal Pictures. Este regizat de Kirk DeMicco, co-regizat de Faryn Pearl și scris de Pam Brady, Brian C. Brown și Elliott DiGuiseppi. Filmul are o distribuție vocală de ansamblu incluzând actorii Lana Condor, Toni Collette, Annie Murphy, Sam Richardson, Liza Koshy, Will Forte, Colman Domingo, Jaboukie Young-White, Blue Chapman, Eduardo Franco, Ramona Young, Echo Kellum, Nicole Byer și Jane Fonda. În film, Ruby Gillman (Lana Condor) în vârstă de șaisprezece ani este disperată să se acomodeze la Oceanside High, dar când încalcă regula mamei ei (Toni Collette) de a nu merge la plajă, Ruby descoperă că este un descendent direct al reginelor războinice Kraken și este destinată să moștenească tronul de la bunica ei impunătoare, Regina Războinică a celor șapte mări (Jane Fonda).


Filmul Ruby Gillman: Adolescenta Kraken / Ruby Gillman, Teenage Kraken a fost inspirat din filmele lui John Hughes, Easy A (2010), Lady Bird (2017) și Examen de (i)maturitate / Booksmart (2019). Va avea premiera la Festivalul Internațional de Film de Animație de la Annecy pe 15 iunie 2023 și este programat să fie lansat în cinematografe în Statele Unite pe 30 iunie, zi în care va fi lansat și în cinematografele românești.


Sinopsis la filmul Ruby Gillman: Adolescenta Kraken

O adolescentă timidă află că provine dintr-o familie regală legendară de legendari krakeni de mare și că destinul ei se află în adâncul apelor, care este mai mare decât și-ar fi putut imagina vreodată.





Distribuție Actori în filmul Ruby Gillman: Adolescenta Kraken

Lana Condor, Toni Collette, Annie Murphy, Sam Richardson, Jane Fonda, Ramona Young, Colman Domingo, Will Forte, Liza Koshy, Eduardo Franco, Nicole Byer, Jaboukie Young-White, Echo Kellum, Preston Blaine Arsement, Juju Green, Blue Chapman

Regizor
Kirk DeMicco, Faryn Pearl

Scenarist
Pam Brady, Brian C. Brown, Elliott DiGuiseppi

Genul filmului
Animație, Aventuri, Comedie, Filme 2023

Data de lansare
15 iunie 2023 la Festivalul Internațional de Film de Animație de la Annecy, 30 iunie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
30 iunie 2023 dublat sau subtitrat în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Ruby Gillman, Teenage Kraken titlul original, Ruby Gillman: Adolescenta Kraken titlul în România

Este filmul Ruby Gillman: Adolescenta Kraken pe Netflix?

Din păcate filmul Ruby Gillman: Adolescenta Kraken încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Ruby Gillman: Adolescenta Kraken

În această vară, DreamWorks Animation se scufundă în apele turbulente ale liceului cu o comedie de acțiune hilară și sinceră despre o adolescentă timidă care descoperă că face parte dintr-o descendență regală legendară de krakeni mitici de mare și că destinul ei este în adâncurile oceanelor, care este mai mare decât a visat vreodată.

Ruby Gillman (Lana Condor, franciza Ntflix: Tuturor băieților pe care i-am iubit / To All the Boys I've Loved Before), dulce și incomodă, în vârstă de 16 ani, este disperată să se acomodeze la Oceanside High, dar în cea mai mare parte se simte invizibilă.

Îl meditează la matematică pe dragostea ei, băiatul patinator (Jaboukie Young-White, Ralph rupe netu' / Ralph Breaks the Internet), care pare să o admire doar pentru fracțiile ei și este împiedicată să iasă cu copiii cool de pe plajă din cauza supermamei ei supraprotectoare, (Nominalizata la Oscar Toni Collette, La cuțite / Knives Out), care i-a interzis lui Ruby să intre vreodată în apă.

Dar când încalcă regula numărul 1 a mamei sale, Ruby va descoperi că este o descendentă directă a reginelor războinice Kraken și este destinată să moștenească tronul de la bunica ei autoritară (câștigătoarea premiului Oscar, Jane Fonda), Regina Războinică a celor șapte mări.

Krakenii au jurat să protejeze oceanele lumii împotriva sirenelor încrezute și însetate de putere, care s-au luptat cu Kraken de foarte mult timp. Există însă o problemă majoră: noua fată frumoasă și populară a școlii, Chelsea (câștigătoarea Emmy, Annie Murphy, Homleşii / Schitt's Creek) se întâmplă să fie o sirenă. În cele din urmă, Ruby va trebui să accepte cine este și să meargă în mare pentru a-i proteja pe cei pe care îi iubește cel mai mult.


Trailer dublat la filmul Ruby Gillman: Adolescenta Kraken (2023) Ruby Gillman, Teenage Kraken


Trailerul dublat în limba română la filmul de animație Ruby Gillman: Adolescenta Kraken (2023) cu actorii Lana Condor, Toni Collette, Annie Murphy, Sam Richardson, Jane Fonda, Ramona Young și Colman Domingo și regizat de Kirk DeMicco.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii