Header Ads Widget

Trailerul filmului Examen de (i)maturitate / Booksmart - arată debutul regizoral bun al Oliviei Wilde

Proaspăt lansat la SXSW Film Festival, primul trailer red-band pentru comedia Booksmart produsă de Annapurna Pictures, a fost lansat online. Filmul marchează debutul regizoral al actriței Olivia Wilde, iar reacțiile de la premiera mondială din acest weekend au fost nemaipomenit de pozitive, multe dintre ele comparându-l în mod pozitiv cu filmul Superbad, observând, de asemenea, că este un nou film care poate deveni un clasic al genului de comedii despre tineri / liceu .






Filmul Examen de (i)maturitate spune povestea a două prietene foarte bune din liceu, interpretate de Beanie Feldstein (Lady Bird) și Kaitlyn Dever (Short Term 12), și a legăturilor de prietenie create, care durează o viață întreagă. Olivia Wilde lucrează după un scenariu scris de Emily Halpern și Sarah Haskins (Trophy Wife), Susanna Fogel (The Spy Who Dumped Me) și Kate Silberman (Set It Up), dar mulți critici care au văzut filmul la SXSW au remarcat că Olivia Wilde este un talent înascut în spatele camerei video și că filmul va fi pentru ea, un debut regizoral precum al Gretei Gerwig cu filmul Lady Bird.

Aceast trailer este cu siguranță impresionant. Știam deja că Beanie Feldstein și Kaitlyn Dever erau tinere talente care meritau urmărite și îmi place ideea ca ele să ducă în spate propriul lor film. Cred că a-i spune filmului "Superbad de sex feminin" este poate un pic cam simplist - povestea pare să vină cu noi norme sociale pe care Superbad nu le-a abordat - dar asta este cu siguranță o modalitate ușoară de a vinde acest film.

Vedeți mai jos trailerul red-band pentru filmul Examen de (i)maturitate / Booksmart, urmat de imagini noi și posterul filmului. În film mai joacă actori precum Billie Lourd, Jessica Williams, Will Forte, Lisa Kudrow și Jason Sudeikis. În cinematografe intră pe 24 mai 2019.






Sinopsis
2 fete inteligente și foarte bune prietene, în ajunul absolvirii liceului, își dau seama că ar fi trebuit să învețe mai puțin și să se distreze mai mult. Hotărâte să nu rămână mai prejos decât colegii lor, fetele încearcă să înghesuie 4 ani de distracție într-o singură noapte.



















Trimiteți un comentariu

0 Comentarii