Header Ads Widget

Superbad (Film comedie 2007) Super-răi

Film de comedie online "Super-răi" 2007 cu actorii Jonah Hill, Michael Cera și Emma Stone. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Superbad".




Descrierea filmului de comedie Super-răi / Superbad
Liceul este destul de greu de trecut, de ce este insa si mai greu sa il lasi in spate? Atunci cand te numesti Seth si Evan, acest lucru este posibil pentru ca sunt prietenii cei mai buni, si pentru ca vor neaparat sa se cupleze cu cateva fete inainte sa plece la faculta. Ce modalitate mai buna pentru a ajunge la o petrecere plina de bere si fete dornice de sex? Adu-ti buletinul fals, esti prins de catre paznici, politia incepe sa te urmareasca prin tot orasul, si peste toate astea aceasta este ultima noapte intr-o casa pe care nu o vei uita niciodata. Vor putea tipii acestia sa se descurce singuri? Sau, macar o sa ajunga sa se culce cu o tipa buna ? Ceea ce iti promite filmul este ca se vor stradui din rasputeri!

Regizor:
Greg Mottola

Scenariu:
Evan Goldberg, Seth Rogen

Actori în rolurile principale:
Jonah Hill, Michael Cera, Emma Stone, Christopher Mintz-Plasse, Bill Hader, Seth Rogen, Martha MacIsaac, Aviva Baumann, Joe Lo Truglio, Kevin Corrigan, Clement Blake, Erica Vittina Phillips, Joe Nunez, Dave Franco, Marcella Lentz-Pope, Laura Seay, Roger Iwami, Stacy Edwards, Charlie Hartsock, Charley Rossman, Carla Gallo, Danny McBride

În cinema din: 17 August 2007

Genul filmului:
Comedie

Trailerul filmului de comedie Superbad (2007) Super-răi

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii