Header Ads Widget

Kandahar: Misiune mortală (Film acțiune 2023) Kandahar Trailer și Detalii

Film de acțiune și thriller "Kandahar: Misiune mortală" 2023 cu actorii Gerard Butler, Navid Negahban și Ali Fazal. Trailer, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Kandahar".


Despre filmul Kandahar: Misiune mortală

Kandahar: Misiune mortală / Kandahar este un film american de acțiune din 2023 regizat de Ric Roman Waugh și scris de Mitchell LaFortune. Filmul îl are în distribuție pe Gerard Butler (care este și producător) și are o distribuție secundară care îi include pe Ali Fazal, Navid Negahban, Bahador Foladi, Nina Toussaint-White, Tom Rhys Harries, Vassilis Koukalani, Mark Arnold, Corey Johnson și Travis Fimmel. În film, un agent CIA și traducătorul său fug din forțele speciale din Afganistan după ce au dezvăluit o misiune ascunsă.


Filmul de acțiune și thriller Kandahar: Misiune mortală / Kandahar a fost lansat subtitrat în cinematografele românești pe 2 iunie 2023 de Vertical Entertainment . A primit recenzii mixte de la critici.


Sinopsis la filmul Kandahar: Misiune mortală

Un agent sub acoperire CIA rămâne blocat pe un teritoriu ostil din Afganistan după ce misiunea sa este dezvăluită. Însoțit de traducătorul său, el trebuie să lupte cu combatanții inamici în timp ce încearcă să ajungă la un punct de extracție din Kandahar.





Distribuție Actori în filmul Kandahar: Misiune mortală

Gerard Butler, Navid Negahban, Ali Fazal, Bahador Foladi, Olivia-Mai Barrett, Nina Toussaint-White, Rebecca Calder, Ross Berkeley Simpson, Vassilis Koukalani, Hakeem Jomah, Tom Rhys Harries, Ray Haratian, Farhad Bagheri, Fahim Fazli, Lee Comley, Abdulrahman Albalawi, Reem AlHabib, Mark Arnold, Ravi Aujla

Regizor
Ric Roman Waugh

Scenarist
Mitchell LaFortune

Genul filmului
Acțiune, Thriller, Filme 2023

Data de lansare
26 mai 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Kandahar titlul original, Kandahar: Misiune mortală titlul în România

Este filmul Kandahar: Misiune mortală pe Netflix?

Din păcate filmul Kandahar: Misiune mortală încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Kandahar: Misiune mortală

Tom Harris (Gerard Butler), un agent sub acoperire CIA, este blocat adânc pe un teritoriu ostil din Afganistan. După ce misiunea sa este dezvăluită, el trebuie să ajungă, alături de traducătorul său afgan, la un punct de extracție din Kandahar, evitând în același timp forțele inamice de elită și spionii străini însărcinați să-i vâneze.


Trailer la filmul Kandahar: Misiune mortală (2023) Kandahar


Trailerul subtitrat în limba română la filmul Kandahar: Misiune mortală (2023) cu actorii Gerard Butler, Navid Negahban, Ali Fazal, Bahador Foladi, Olivia-Mai Barrett, Nina Toussaint-White, Rebecca Calder și Ross Berkeley Simpson și regizat de Ric Roman Waugh.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii