Header Ads Widget

Dune: Partea II (Film acțiune sf 2023) Dune: Part Two Trailer și Detalii

Film acțiune sf "Dune: Partea II - Dune 2" 2023 cu actorii Timothee Chalamet, Zendaya și Rebecca Ferguson. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Dune: Part Two".


Despre filmul Dune: Partea II

Dune: Partea II / Dune: Part Two este un film științifico-fantastic epic american regizat de Denis Villeneuve, care a scris scenariul împreună cu Jon Spaihts. Continuarea filmului Dune (2021), este a doua parte realizată după romanul Dune din 1965 de Frank Herbert și îl urmărește pe Paul Atreides în timp ce se unește cu oamenii Fremen de pe planeta deșertică Arrakis pentru a câștiga războiul împotriva Casei Harkonnen. Filmul va explora călătoria lui Paul Atreides, care este unit cu Chani și Fremen. În timp ce caută să se răzbune împotriva conspiratorilor care i-au distrus familia, el se străduiește să prevină un viitor teribil pe care numai el îl poate prezice. Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Dave Bautista, Stephen McKinley Henderson, Stellan Skarsgård, Charlotte Rampling și Javier Bardem își reiau rolurile din primul film, cu Austin Butler, Florence Pugh, Christopher Walken și Lea Seydoux alăturându-se distribuție de ansamblu.


Dezvoltarea a început după ce Legendary Entertainment a achiziționat drepturile de film și televiziune pentru Dune în 2016. Villeneuve a semnat ca regizor al filmului în 2017, cu intenția de a face o adaptare în două părți a romanului datorită complexității sale. Contractele de producție au fost asigurate doar pentru un prim film, al doilea film trebuind să fie aprobat pe baza succesului primului. Deși Villeneuve a fost îngrijorat de certitudinea sequelului după ce primul film a avut o lansare simultană în cinematograf și pe HBO Max, Warner Bros Pictures l-a asigurat că continuarea se va întâmpla dacă va merge bine pe HBO Max. După succesul critic și comercial al primului film, Warner Bros și Legendary Entertainment au dat undă verde pentru film în octombrie 2021. Noi membri ai distribuției, inclusiv Florence Pugh, Austin Butler, Christopher Walken, Léa Seydoux și Yacoub, au fost anunțați în 2022, urmați de Nelson un an. mai tarziu. Filmările principale au avut loc la Budapesta, Italia și Abu Dhabi, între iulie și decembrie 2022.


Filmul de acțiune sf Dune: Partea II / Dune: Part Two va fi lansat subtitrat în cinematografele românești pe 3 noiembrie 2023, de către Vertical Entertainment.


Sinopsis la filmul Dune: Partea II

Un băiat devine Mesia nomazilor pe o planetă pustie care are viermi gigantici care protejează o marfă numită Spice. Spice transformă oamenii în călători, mistici și nebuni. Ce preț va plăti pentru a deveni noul conducător al universului lor?



poster Dune: Partea II


Distribuție Actori în filmul Dune: Partea II

Timothee Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Austin Butler, Florence Pugh, Dave Bautista, Christopher Walken, Stephen McKinley Henderson, Lea Seydoux, Stellan Skarsgård, Charlotte Rampling, Javier Bardem, Serhat Metin, Tim Blake Nelson, Molly Mcowan, Rex Adams, Anton Valensi, Rand Faris, Laura Mizere, Ana Cilas, Omar Elbooz, Hassan Najib, Souheila Yacoub, Cecile Sinclair, Tony Cook, Alan Mehdizadeh, Tara Breathnach, Sebastian Faure, Imola Gáspár, Tracy Coogan, Italo Amerighi, Fouad Humaidan, Tim Hilborne, Peter Sztojanov Jr

Regizor
Denis Villeneuve

Scenarist
Denis Villeneuve, Jon Spaihts

Genul filmului
Acțiune, Aventuri, Dramă, SF, Filme 2023

Data de lansare
3 noiembrie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
3 noiembrie 2023 subtitrat în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Dune: Part Two titlul original, Dune: Partea II titlul în România, Dune 2 titlul alternativ

Este filmul Dune: Partea II pe Netflix?

Din păcate filmul Dune: Partea II încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Dune: Partea II

Acest film continuare la Dune din 2021, va explora călătoria mitică a lui Paul Atreides în timp ce acesta se unește cu Chani și Fremen pe o cale de război și răzbunare împotriva conspiratorilor care i-au distrus familia. În fața unei alegeri între dragostea vieții sale și soarta universului cunoscut, el se străduiește să prevină un viitor teribil pe care numai el îl poate prevedea.


Trailer subtitrat la filmul Dune: Partea II (2023) Dune: Part Two


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de acțiune științifico-fantastic Dune: Partea 2 (2023) cu actorii Timothee Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Austin Butler, Florence Pugh, Dave Bautista, Christopher Walken, Stephen McKinley Henderson, Lea Seydoux și Stellan Skarsgård și regizat de Denis Villeneuve.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii