Header Ads Widget

The Tomorrow Job (Film acțiune sf 2023) Trailer și Detalii

Film acțiune sf "The Tomorrow Job" 2023 cu actorii Grant Schumacher, Caitlin Duffy și Ariella Mastroianni. Trailer, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Tomorrow Job".


Despre filmul The Tomorrow Job

The Tomorrow Job este un film de acțiune ștințifico-fantastic american din 2023, regizat de Bruce Wemple după un scenariu scris chiar de el. Filmul îi are în distribuție pe actorii Grant Schumacher, Caitlin Duffy, Ariella Mastroianni, Chris Cimperman, George Katt, Andrew Gombas, LeJon Woods, Catharine Daddario și William Champion.


Filmul de acțiune sf The Tomorrow Job este produs de companiile Epic Pictures Group și Traverse Media și a fost lansat pe 13 ianuarie 2023 limitat în cinematografele americane și pe 17 ianuarie 2023 la Festivalul de film Other Worlds.


Sinopsis la filmul The Tomorrow Job

O echipă de hoți folosește un drog care le permite să schimbe informații cu ei însuși din viitor pentru a fura secretele de mâine.





Distribuție Actori în filmul The Tomorrow Job

Grant Schumacher, Caitlin Duffy, Ariella Mastroianni, Chris Cimperman, George Katt, Andrew Gombas, LeJon Woods, Catharine Daddario, William Champion, Rick Montgomery Jr., Dafne Rotolo, Peter Stray, James Liddell, Lee Baptiste, Paul Kandarian, Dylan Grunn

Regizor
Bruce Wemple

Scenarist
Bruce Wemple

Genul filmului
Acțiune, SF, Filme 2023

Data de lansare
17 ianuarie 2023 la Festivalul de film Other Worlds, 13 ianuarie 2023 limitat în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
The Tomorrow Job titlul original, The Tomorrow Job titlul în România

Este filmul The Tomorrow Job pe Netflix?

Din păcate filmul The Tomorrow Job încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului The Tomorrow Job

Lee și echipa sa de hoți folosesc un drog care permite călătoria în timp pentru a face schimb de locuri cu eul lor din viitor pentru a realiza furturi. Pentru a funcționa eficient și în siguranță, echipa are un set strict de reguli pentru a asigura un impact temporal limitat. Când sunt întrerupți la o lovitură, Lee și echipa sa trebuie să-și repare greșelile trecute pentru a preveni consecințele dezastruoase și pentru a-și salva viitorul.


Trailer la filmul The Tomorrow Job (2023)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii