Header Ads Widget

Clanul (Serial românesc acțiune Pro TV 2022) trailer și detalii

Serial românesc de acțiune și thriller "Clanul" 2022, cu actorii Denis Hanganu, Marian Olteanu și Theo Rose. Trailer, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Clanul".


Despre serialul românesc Clanul

Clanul este un serial de televiziune românesc de acțiune și suspans din 2022 produs pentru postul de televiziune ProTV România. Serialul Clanul a fost compus din 13 episoade în primil sezon și i-a avut în distribuție pe actorii Denis Hanganu, Marian Olteanu, Theo Rose, Cătălina Grama, Mădălina Craiu, George Mihăiță, Carmen Tănase și Șerban Pavlu. Coloana sonoră a serialului este Sângele frate nu te face interpretată de Theo Rose și Ian.


Primul sezon al serialului românesc de acțiune și thriller Clanul a fost lansat în data de 19 septembrie 2022 pe postul de televiziune Pro TV și online pe platforma Voyo. Sezonul doi, denumit și Clanul - Focul nu iartă! a avut premiera pe 19 februarie 2023 de la ora 20, de asemenea pe ProTV și pe VOYO.


Sinopsis la serialul românesc Clanul

Clanul este o adaptare care se va centra pe o poveste captivantă despre lupta clasică dintre poliție și mafie. Tensiunile vor crește pe măsură ce poveștile de dragoste condimentează lupta eternă dintre bine și rău.





Actorii principali în distribuția serialului Clanul

Denis Hanganu ...... Tudor Achim
Marian Olteanu ...... David Pribeag2022
Șerban Pavlu ...... Comisarul Sef Costoiu
George Mihăiță ...... Bebe Macelaru
Mădălina Craiu ...... Ilinca Anghel
Sergiu Costache ...... Sergiu
Cătălina Grama ...... Magda Udrea
Codin Maticiuc ...... Iulica
Theo Rose ...... Vera Maximilian
Carmen Tănase ...... Luminita
Cătălin Nicolau ...... Micu'
Silviu Mircescu ...... Silviu
George Ivașcu ...... Pelicanu
Alice Halpert ...... Patricia
Bogdan Farcaș ...... Ciomag
Vladimir Drăghia ...... Misu
Constantin Dogioiu ...... Mircea
Eduard Trifa ...... Dima
Ovidiu Niculescu ...... Sandu Constanteanu Toba
Răzvan Oprea
Vasile Albineț ...... Zani
Miruna Biléi ...... Maria
Ciubuciu Bogdan Alexandru ...... Stelu'
Lucian Viziru ...... Sorinache

Regizori: Anghel Damian

Creatori: Lia Bugnar, Anghel Damian

Genul filmului serial: Acțiune, Thriller, Seriale 2023

Număr de episoade pe sezon: 13 episoade

Data de lansare serial: 19 septembrie 2022 pe postul de televiziune Pro TV și online pe platforma Voyo

Lansare serial în România: Nu sunt detalii despre o premieră a serialului în România

Când va fi lansat sezonul 2 din Clanul: pe 19 februarie 2023 pe ProTV și pe Voyo.ro

Unde poate fi văzut online subtitrat serialul în România: pe Voyo.ro

Cunoscut și ca: Clanul titlul în România, Clanul titlul original

Țara: România

Este serialul românesc Clanul pe HBO Max

Din păcate serialul Clanul încă nu este disponibil online și subtitrat pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe HBO Max.


Este serialul românesc Clanul pe Netflix

Din păcate serialul Clanul încă nu este disponibil online și subtitrat pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe Netflix.


Descriere serial românesc Clanul

Bine ați venit în lumea CLANULUI - serialul românesc care va cuceri telespectatorii cu o poveste captivantă și personaje complexe care se vor lupta într-un război etern între Poliție și Mafie. Bazat pe formatul Icerde al celor de la Ay Yapim și distribuit de Eccho Rights, serialul românesc CLANUL este o adaptare ce va aduce un twist surprinzător și o experiență cinematografică de calitate.

Din distribuție fac parte actori români celebri cu o vastă experiență, precum și membri ai noii generații, dar și apariții surpriză. Telespectatorii vor putea urmări scene de acțiune incredibile și momente de tensiune ridicată, îmbinate cu povești de iubire care vor condimenta drama. CLANUL va aduce telespectatorilor români o experiență totală, cu fiecare secundă savurată la intensitate maximă.

Serialul românesc CLANUL va dezvălui o lume întunecată a luptei dintre bine și rău, în care Poliția și Mafioții se luptă pentru putere și supremație. În mijlocul acestui conflict se află personaje complexe și fascinante, care își aleg taberele și își urmează propriile interese și motivații. Serialul va oferi o privire în profunzime asupra acestor personaje și asupra poveștilor lor, punând în lumină cele mai întunecate și complexe aspecte ale existenței umane.

SerialulCLANUL este o producție românească ce va fi distribuită și la nivel internațional, oferind astfel telespectatorilor din întreaga lume ocazia de a descoperi universul său captivant. Cu o calitate cinematografică deosebită și un ansamblu de actori remarcabili, CLANUL va fi o experiență unică și memorabilă pentru toți cei care îl vor urmări. Nu ratați premiera serialului CLANUL și descoperiți o lume a tensiunii, aventurii și dramatismului fără margini!



Trailerul filmului serial românesc "Clanul" 2022





Trailer sezonul 2 serial "Clanul" 2023



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii