Header Ads Widget

A Vintage Bride (Film romantic 2023) Team Bride Trailer și Detalii

Film romantic "A Vintage Bride" 2023 cu actorii Marcus Rosner, Rhiannon Fish și Michael Lazarovitch. Trailer, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Team Bride".


Despre filmul A Vintage Bride

A Vintage Bride (cunoscut și ca Team Bride) este un film de comedie romantică canadian din 2023 regizat de Dylan Pearce după un scenariu scris de Katy Breier și Erica Deutschman. În distribuția filmului joacă actorii Marcus Rosner, Rhiannon Fish, Michael Lazarovitch, Nikki Rae Hallow, Anna Primiani, Dianne Wulf, Reamonn Joshee, Larry Reese și Scott Janzen.


Filmul de comedie A Vintage Bride este produs de compania Northern Gateway Films și urmează să fie lansat în Canada în 2023.


Sinopsis la filmul A Vintage Bride

Hannah face rochii de mireasă în timpul liber și este solicitată de moștenitorul imperiului mireselor pentru a-l ajuta să reînnoiască brandul. E posibil oare ca între ei să răsară dragostea?





Distribuție Actori în filmul A Vintage Bride

Marcus Rosner, Rhiannon Fish, Michael Lazarovitch, Nikki Rae Hallow, Anna Primiani, Dianne Wulf, Reamonn Joshee, Larry Reese, Scott Janzen

Regizor
Dylan Pearce

Scenarist
Katy Breier, Erica Deutschman

Genul filmului
Romantic, Filme 2023

Data de lansare
2023 în Canada

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
A Vintage Bride titlul original, A Vintage Bride titlul în România, Team Bride - titlul alternativ

Este filmul A Vintage Bride pe Netflix?

Din păcate filmul A Vintage Bride încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului A Vintage Bride

Hannah McKenzie conduce o afacere secundară cu rochii de mireasă când nu este ocupată cu slujba ei la salon, când Will Millington, moștenitorul imperiului mireselor vine în căutarea unei idei pentru reînnoirea brandului. Cei doi lucrează împreună și poate chiar se îndrăgostesc.


Trailer la filmul A Vintage Bride (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii