Header Ads Widget

Transfusion (Film thriller 2023) Trailer și Detalii

Film crime și thriller "Transfusion" 2023 cu actorii Sam Worthington, Phoebe Tonkin și Susie Porter. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Transfusion".


Despre filmul Transfusion

Transfusion este un film de suspans australian din 2023 regizat de Matt Nable după un scenariu scris de el însuși. În rolul principal al filmului joacă Sam Worthington (Avatar 1 și Avatar 2, alături de actori precum Phoebe Tonkin, Susie Porter, Matt Nable, Jeremy Lindsay Taylor, Sam Parsonson, Sam Cotton, George Houvardas, Brad McMurray, Damien Strouthos, Julian Maroun.


Filmul thriller Transfusion este produs de companiile Buff Dubs, Altitude Media Group, Deeper Water și Madman Entertainment și va fi lansat online pe internet în data de 20 ianuarie 2023 pe platforma de streaming australiană Stan, urmând să fie apoi lansat în cinematografele australiene de către Madman Entertainment.


Sinopsis la filmul Transfusion

Un fost agent al Forțelor Speciale a intrat în lumea interlopă criminală pentru a nu-i fi luat singurul fiu.





Distribuție Actori în filmul Transfusion

Sam Worthington, Phoebe Tonkin, Susie Porter, Matt Nable, Jeremy Lindsay Taylor, Sam Parsonson, Sam Cotton, George Houvardas, Brad McMurray, Damien Strouthos, Julian Maroun, Mike Duncan, Alison McGirr, Alex Malone, Trystan Go, Gilbert Bradman, Edward Carmody, Darius Williams

Regizor
Matt Nable

Scenarist
Matt Nable

Genul filmului
Crime, Thriller, Filme 2023

Data de lansare
20 ianuarie 2023 pe internet, online pe platforma Stan

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Transfusion titlul original, Transfusion titlul în România

Este filmul Transfusion pe HBO Max

Din păcate filmul Transfusion încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Transfusion pe Netflix?

Din păcate filmul Transfusion încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Transfusion

Transfusion este povestea unui tată (Sam Worthington) și a fiului său tânăr (Edward Carmody) care încearcă să se reconecteze după pierderea devastatoare a soției sale (Phoebe Tonkin). Fiul, afundat în vinovăție pentru o alegere pe care nu a făcut-o niciodată, și un tată care suferă de PTSD și fără identitate după ce s-a retras din regimentul Special Air Service (SAS) al Armatei Australiane. La ultima lui șansă cu legea, tatăl este împins în lumea interlopă criminală de un fost frate SAS (Matt Nable) pentru a-i împiedica să-i ia singurul său fiu.


Trailer la filmul Transfusion (2023)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii