Header Ads Widget

The Mean One (Film horror 2022) Trailer și detalii

Film horror "The Mean One" 2022 cu actorii Krystle Martin, Chase Mullins și Amy Schumacher. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "The Mean One".


Despre filmul The Mean One

The Mean One este un film american de Crăciun din 2022, regizat de Steven LaMorte și scris de Flip și Finn Kobler. Filmul servește ca o repovestire de groază a cărții pentru copii a lui Dr. Seuss din 1957 How the Grinch Stole Christmas! și îl are în distribuție pe David Howard Thornton în rolul personajului omonim, alături de actorii Krystle Martin, Chase Mullins, John Bigham, Erik Baker, Flip Kobler și Amy Schumacher în roluri secundare. Filmul urmărește o tânără femeie în timp ce încearcă să-și apere orașul copilăriei de o creatură cu pielea verde care se dezlănțuie ucigaș în timpul sărbătorilor.

Filmul horror The Mean One a fost lansat în cinematografe pe 9 decembrie 2022, cu recenzii covârșitor de negative din partea criticilor, deși interpretarea lui David Howard Thornton a primit unele laude.



Descrierea sinopsis a filmului The Mean One

The Mean One este o parodie horror de Crăciun. Într-un oraș de munte liniștit, părinții lui Cindy sunt uciși, iar Crăciunul ei este furat de o siluetă verde însetată de sânge într-un costum roșu de Moș Crăciun, The Mean One. Dar când creatura feroce, care urăște Crăciunul, începe să terorizeze orașul și amenință că va strica vacanța, ea își găsește un nou scop: să-l atragă în capcană și să-l ucidă pe monstru.

Regia
Steven LaMorte

Actori în distribuție
David Howard Thornton, Krystle Martin, Chase Mullins, Amy Schumacher, John Bigham, Erik Baker, Flip Kobler, Christopher Sanders, Josh Arnold, Stephanie Bates, Steven Busby, Saphina Chanadet, Ernie Charles, Christine DiTillio, Robert DiTillio, Molly Flanagan, Andrew Fultz, Victoria Ippolito, Aubrey Mozino, Allyson Sereboff, Kale Shepherd, Whit Spurgeon, Jessie Holder Tourtellotte, Tina Van Berckelaer, Tina Van Berk, Alexandra Vaughan, Brian Waters, Rachel Winfree

Genul filmului
Horror

Dată de lansare:
9 decembrie 2022

Cunoscut și ca
The Mean One - titlul original, The Mean One - titlul în România

Trailer la filmul The Mean One (2022)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii