Header Ads Widget

Clouds of Sils Maria (Film 2014) Nori peste Sils Maria

Film 2014 "Clouds of Sils Maria" - Trailer, descriere, data de lansare, regizori si actorii care joaca in filmul "Clouds of Sils Maria". Actorii principali in filmul "Nori peste Sils Maria" sunt: Juliette Binoche, Chloë Grace Moretz si Kristen Stewart.

Pe scurt despre filmul dramă Nori peste Sils Maria: O vedetă de film se întâlnește față în față cu o reflectare inconfortabilă a ei înșiși în timp ce joacă într-o renaștere a piesei care i-a lansat cariera.



Actori: Juliette Binoche, Kristen Stewart, Chloe Grace Moretz, Brady Corbet, Lars Eidinger, Johnny Flynn, Angela Winkler, Hanns Zischler, Nora Waldstätten, Aljoscha Stadelmann, Claire Tran, Stuart Manashil, Ben Posener, Caroline De Maigret, Benoit Peverelli

Regizor: Olivier Assayas

Scenaristi: Olivier Assayas

Genul filmului: Drama

Data de lansare:
In America - 3 Octombrie 2014
In Romania - 28 Noiembrie 2013

Tip Ecran: normal

Descriere film: Maria Enders a cunoscut succesul încă de la 18 ani, când a interpretat-o pe Sigrid, o fată ambiţioasă, cu un farmec tulburător, care ajunge să provoace sinuciderea unei femei mature, Helena. După 20 de ani de la premiera acelui spectacol, Maria a ajuns la apogeul carierei sale şi călătoreşte în Elveţia, la Zurich, pentru a primi un premiu prestigios. Trofeul poartă numele autorului piesei cu care ea s-a lansat, iar la puţin timp înainte de ceremonie, acesta moare subit. Maria Enders primeşte propunerea să rejoace rolul care a consacrat-o, însă de data asta să intre în pielea personajului Helena.

Trailerul filmului Clouds of Sils Maria (2014)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii