Header Ads Widget

Sound of Silence (Film horror 2023) Trailer și Detalii

Film horror "Sound of Silence" 2023 cu actorii Penelope Sangiorgi, Rocco Marazzita și Lucia Caporaso. Trailer, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Sound of Silence".


Despre filmul Sound of Silence

Sound of Silence este un film de groază din 2023 regizat de Alessandro Antonaci, Daniel Lascar, Stefano Mandalà și T3, toți patru fiind responsabili și pentru scenariu. În film, o femeie pe nume Emma se întoarce în Italia pentru a avea grijă de tatăl ei bolnav, însă se confruntă cu o entitate care stă în spatele unui radio blestemat. În rolurile principale ale filmului joacă actorii Penelope Sangiorgi, Rocco Marazzita, Lucia Caporaso, Daniele De Martino, Chiara Casolari, Peter Stephen Wolmarans, Alessandro Marmorini și Claudio Dughera.


Filmul horror Sound of Silence este produs de companiile Eryde Produzioni și T3 Directors S.r.l. și va fi lansat în cinematografele americane pe 3 martie 2023 de către XYZ Films.


Sinopsis la filmul Sound of Silence

După ce tatăl ei ajunge la spital, Emma zboară înapoi din New York în orașul ei natal din Italia și rămâne acasă la părinții ei. Singură în casă, ea se confruntă cu o entitate malefică care este conectată la un radio blestemat. Emma va trebui să dezvăluie secretul întunecat din spatele radioului pentru a supraviețui nopții și a-i proteja pe cei pe care îi iubește.





Distribuție Actori în filmul Sound of Silence

Penelope Sangiorgi, Rocco Marazzita, Lucia Caporaso, Daniele De Martino, Chiara Casolari, Peter Stephen Wolmarans, Alessandro Marmorini, Claudio Dughera, Sandra Pizzullo

Regizor
Alessandro Antonaci, Daniel Lascar, Stefano Mandalà, T3

Scenarist
Alessandro Antonaci, Daniel Lascar, Stefano Mandalà, T3

Genul filmului
Horror, Filme 2023

Data de lansare
3 martie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Sound of Silence titlul original, Sound of Silence titlul în România

Este filmul Sound of Silence pe Netflix?

Din păcate filmul Sound of Silence încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Sound of Silence

Când tatăl ei este grav rănit, Emma se întoarce la casa familiei ei din Italia. Singură în casă, în timp ce tatăl ei își revine, ea întâlnește un radio bântuit - și entitatea diabolică din spatele lui. Odată cu forța supranaturală din ce în ce mai puternică, Emma trebuie să dezvăluie secretul întunecat din spatele blestemului radioului pentru a supraviețui nopții.


Trailer la filmul Sound of Silence (2023)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii