Header Ads Widget

Navă la Busan (Film coreean acțiune horror 2022) Project Wolf Hunting Trailer și detalii

Film coreean acțiune și horror "Navă la Busan" 2022 cu actorii Seo In-guk, Jang Dong-yoon și Choi Gwi-hwa. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Project Wolf Hunting".


Despre filmul Navă la Busan

Project Wolf Hunting (coreeană: Neukdaesanyang) este un film thriller de acțiune științifico-fantastic din Coreea de Sud din 2022, regizat de Kim Hong-sun și cu Seo In-guk și Jang Dong-yoon în rolurile principale. Filmul prezintă o poveste care are loc pe o navă de marfă folosită pentru a transporta criminali periculoși din Manila, Filipine, la Busan, Coreea de Sud. A avut premiera la Festivalul Internațional de Film de la Toronto din 2022 pe 16 septembrie 2022 și a fost lansat pe 21 septembrie 2022 în cinematografele din Coreea de Sud.



Descrierea sinopsis a filmului Navă la Busan / Project Wolf Hunting

În timpul transportului din Filipine în Coreea de Sud, un grup de criminali periculoși se unește pentru a organiza o tentativă coordonată de evadare. Pe măsură ce evadarea închisorii se transformă într-o revoltă sângeroasă, totală, fugarii și aliații lor din exterior execută o campanie de teroare brutală împotriva agenților speciali de la bordul navei.

Regia
Hongsun Kim

Actori în distribuție
Seo In-guk, Jang Dong-yoon, Choi Gwi-hwa, Park Ho-san, Jung So-min, Ko Chang-seok, Jang Young-nam, Sung Dong-il, Son Jong-hak, Lee Sung-wook, Hong Ji-yoon, Jung Moon-sung, Lim Ju-hwan, Kwon Soo-hyun, Jung Sung-il, Kim Kang-hoon

Genul filmului
Acțiune, Crime, Horror

Dată de lansare:
16 septembrie 2022

Cunoscut și ca
Neukdaesanyang - titlul original, Navă la Busan - titlul în România

Trailer la filmul Navă la Busan / Project Wolf Hunting (2022)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii