Header Ads Widget

Guardians of Time (Film acțiune 2022) Trailer și Detalii

Film acțiune și aventuri "Guardians of Time" 2022 cu actorii Natalie Daniels, Katie Burgess și Ava Torres. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Guardians of Time".


Despre filmul Guardians of Time

Guardians of Time este un film american de acțiune și aventuri din 2022, regizat de Stephen Shimek după un scenariu scris de Katy Baldwin, Jerome Reygner-Kalfon și Sebastien Semon. În rolurile principale ale filmului joacă actorii Natalie Daniels, Katie Burgess, Ava Torres, Samantha Ryan, Harper Heath, Carley Colemon, Katherine Bellantone, Nicolas Greco, Nia Salaam și Drew Pollock.


Fimul de aventuri și acțiune Guardians of Time este produs de compania Ace Entertainment Films și a avut premiera la cerere și DVD în data de 11 octombrie fiind lansat de Lionsgate Home Entertainment.


Sinopsis la filmul Guardians of Time

La conacul familiei, patru copii descoperă un pasaj către o altă lume. Prinși în Regatul Keoherus, copiii se confruntă cu forțe întunecate, fiare și Gardienii Timpului pentru a se întoarce acasă.





Distribuție Actori în filmul Guardians of Time

Natalie Daniels, Katie Burgess, Ava Torres, Samantha Ryan, Harper Heath, Carley Colemon, Katherine Bellantone, Nicolas Greco, Nia Salaam, Drew Pollock, David Fletcher-Hall, Skip Schwink, Jonathan Dale Moore, Kody Burns

Regizor
Stephen Shimek

Scenarist
Katy Baldwin, Jerome Reygner-Kalfon, Sebastien Semon

Genul filmului
Acțiune, Aventuri, Filme 2022

Data de lansare
13 septembrie 2022 în cinematografe le americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Guardians of Time titlul original, Guardians of Time titlul în România

Este filmul Guardians of Time pe HBO Max

Din păcate filmul Guardians of Time încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Guardians of Time pe Netflix?

Din păcate filmul Guardians of Time încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Guardians of Time

Într-o zi, în conacul familiei, patru veri descoperă un pasaj care duce către o lume misterioasă. Prinși în acest tărâm nepământean, Regatul Keoherus, ei trebuie să se confrunte cu Gardianul Timpului, să se confrunte cu forțe întunecate și fiare fioroase pentru a se întoarce acasă.


Trailer la filmul "Guardians of Time" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii