Header Ads Widget

Detective Knight: Redemption (Film acțiune 2022) Trailer și detalii

Film acțiune și thriller "Detective Knight: Redemption" 2022 cu actorii Bruce Willis, Paul Johansson și Mitchell Baker. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Detective Knight: Redemption".


Despre filmul Detective Knight: Redemption

Detective Knight: Redemption (cunoscut și ca Christmas Knight) este un film american de acțiune de Crăciun din 2022, regizat de Edward John Drake, după un scenariu de Drake și Corey Large și produs de Large, Randall Emmett și George Furla. Servind ca a doua parte a trilogiei Detective Knight și ca o continuare a filmului Detective Knight: Rogue (2022), filmul îi are în distribuție pe Paul Johansson și Bruce Willis.

Filmul Detective Knight: Redemption a fost lansat de Lionsgate în cinematografe limitate și pe VOD pe 9 decembrie 2022, urmată de lansarea sa pe DVD și Blu-ray pe 17 ianuarie 2023. O continuare numită Detective Knight: Independence a fost lansată pe 20 ianuarie 2023, închizânt astfel trilogia.



Descrierea sinopsis a filmului Detective Knight: Redemption

Bruce Willis joacă rolul detectivului James Knight în acest al doilea film al trilogiei pline de acțiune. În arest la New York, Knight se trezește în mijlocul unui jailbreak condus de The Christmas Bomber, un fanatic brutal ai cărui discipoli ai lui Moș Crăciun terorizează orașul. Odată cu returnarea promisă a insignei sale în schimbul distrugerii teroriștilor, Knight cu ochi de oțel oferă milă celor drepți... și dreptate fără milă pentru toți ceilalți.

Regia
Edward Drake

Actori în distribuție
Bruce Willis, Paul Johansson, Corey Large, Mitchell Baker, Jimmy Jean-Louis, Jenn Bird, Dax Campbell, John Cassini, Alice Comer, Hunter Daily, Miranda Edwards, Michael Eklund, Bernie Gewissler, Casey Graf, Cody Kearsley, Cillian Lennarson, Nels Lennarson, Colby Lopez, Beau Mirchoff, Lochlyn Munro, Joey Munroe, Dayleigh Nelson, Rhona Rees, Sarah May Sommers, Dmytro Volokitin, Ryan Xue, Jerry Yu, Jerry Yu, Alvaro Calderón

Genul filmului
Acțiune, Thriller

Dată de lansare:
9 decembrie 2022

Cunoscut și ca
Detective Knight: Redemption - titlul original, Detective Knight: Redemption - titlul în România

Trailer la filmul Detective Knight: Redemption (2022)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii