Header Ads Widget

Detective Knight: Rogue (Film acțiune 2022) Trailer și Detalii

Film acțiune și thriller "Detective Knight: Rogue" 2022 cu actorii Bruce Willis, Lochlyn Munro și Jimmy Jean-Louis. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Detective Knight: Rogue".


Despre filmul Detective Knight: Rogue

Detective Knight: Rogue (cunoscut și ca pur și simplu Knight) este un film american de acțiune regizat de Edward John Drake, după un scenariu de Drake și Corey Large și produs de Large, Randall Emmett și George Furla. În rolurile principale ale filmului îi găsim pe actorii Bruce Willis, Lochlyn Munro, Jimmy Jean-Louis, Corey Large, Dax Campbell, Beau Mirchoff, Michael Eklund, Keeya King, Cody Kearsley și Xzavier Estrada. Filmul servește ca primă parte a trilogiei de acțiune Detective Knight și este urmat de filmele Detective Knight: Redemption și Detective Knight: Independence.


Filmul de acțiune și thriller Detective Knight: Rogue a fost produs de companiile BondIt Media Capital, Buffalo 8 Productions și Lionsgate și urmează să fie lansat de Lionsgate Films în cinematografe limitate și VOD pe 21 octombrie 2022.


Sinopsis la filmul Detective Knight: Rogue

Detective Knight: Rogue este povestea detectivului James Knight (Bruce Willis), care dejoacă un jaf și trebuie să-și salveze fiica în acest proces.





Distribuție Actori în filmul Detective Knight: Rogue

Bruce Willis, Lochlyn Munro, Jimmy Jean-Louis, Corey Large, Dax Campbell, Beau Mirchoff, Michael Eklund, Keeya King, Cody Kearsley, Xzavier Estrada, Trevor Gretzky, Miranda Edwards, Jessica Rose, Brayden Dalmazzone, Joe Munroe, Kaleb Clifton, Eric Weiss, Scott Cargle, Cesar Miramontes

Regizor
Edward Drake

Scenarist
Edward Drake, Corey Large

Genul filmului
Acțiune, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
21 Octombrie 2022 limitat în cinematografele din Statele Unite ale Americii și online pe VOD

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Detective Knight: Rogue titlul original, Detective Knight: Rogue titlul în română

Este filmul Detective Knight: Rogue pe HBO Max

Din păcate filmul Detective Knight: Rogue încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Detective Knight: Rogue pe Netflix?

Din păcate filmul Detective Knight: Rogue încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Detective Knight: Rogue

Bruce Willis joacă rolul veteranului detectiv James Knight, dedicat navigării pe străzile solicitante din Los Angeles, în acest palpitant prim film dintr-o trilogie de filme. În timp ce orașul se pregătește de Halloween, tâlhari înarmați purtând măști l-au rănit grav pe partenerul lui Knight într-un schimb de focuri în urma unui furt. Cu Knight într-o căutare fierbinte, bandiții fug din Los Angeles spre New York, unde trecutul întunecat al detectivului se ciocnește de cazul său prezent și amenință că îi va sfâșie lumea... cu excepția cazului în care mântuirea îl poate revendica pe Knight mai întâi.


Trailer la filmul "Detective Knight: Rogue" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii