Header Ads Widget

Detective Knight: Independence (Film acțiune 2023) Trailer și detalii

Film acțiune și thriller "Detective Knight: Independence" 2023 cu actorii Bruce Willis, Jack Kilmer, Lochlyn Munro. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Detective Knight: Independence".


Despre filmul Detective Knight: Independence

Detective Knight: Independence (cunoscut și ca Devil's Knight) este un film american de acțiune din 2023 regizat de Edward Drake, care a scris scenariul și a co-scris povestea împreună cu Corey Large. Servind ca a treia și ultima parte a trilogiei Detective Knight și ca o continuare a filmului Detective Knight: Redemption (2022), îi are în distribuție pe Bruce Willis, Jack Kilmer, Lochlyn Munro, Jimmy Jean-Louis, Willow Shields, Dina Meyer și Timothy V. Murphy.

Filmul de acțiune Detective Knight: Independence a fost lansat de Lionsgate în cinematografe selectate și pe VOD pe 20 ianuarie 2023, urmat de lansarea sa pe DVD și Blu-ray pe 28 februarie 2023.



Descrierea sinopsis a filmului Detective Knight: Independence

Misiunea de ultimă oră a detectivului James Knight în tura de Ziua Independenței se transformă într-o cursă pentru a opri o ambulanță scăpată de sub control să pună în pericol festivitățile orașului. Infractorul, jucându-se dea polițistul cu o armă și o uniformă furate, are un seif plin de motive pentru a-și organiza propriul spectacol de artificii... unul care va lovi periculos de aproape de casa lui Knight.

Regia
Edward Drake

Actori în distribuție
Bruce Willis, Jack Kilmer, Lochlyn Munro, Jimmy Jean-Louis, Willow Shields, Dina Meyer, Timothy V. Murphy, Corey Large, Trevor Gretzky, Alvaro Calderon, Cesar Miramontes, Kimberley Pember

Genul filmului
Acțiune, Crime, Thriller

Dată de lansare:
20 ianuarie 2023

Cunoscut și ca
Detective Knight: Independence - titlul original, Detective Knight: Independence - titlul în România

Trailer la filmul Detective Knight: Independence (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii