Header Ads Widget

Barbie (Film comedie 2022) Trailer și Detalii

Film de aventuri și comedie "Barbie" 2022 cu actorii Margot Robbie, Ryan Gosling și Will Ferrell. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Barbie".


Despre filmul Barbie

"Barbie" este un film de comedie regizat de Greta Gerwig și scris de Gerwig și Noah Baumbach. Se bazează pe păpușile Barbie de Mattel și este primul film live-action cu Barbie după mai multe filme de televiziune animate lansate direct pe video și în flux. Filmul îi are în distribuție pe actorii Margot Robbie și Ryan Gosling în rolul lui Barbie și Ken, cu o distribuție secundară care îi include pe Will Ferrell, Simu Liu, America Ferrera, Ariana Greenblatt, Ncuti Gatwa, Emma Mackey, Alexandra Shipp, Michael Cera, Issa Rae, Kingsley Ben-Adir, Rhea Perlman și Kate McKinnon.

Filmul a fost anunțat în 2009 de Universal Pictures cu Laurence Mark producătoare, dar dezvoltarea a început în aprilie 2014, când Sony Pictures și-a achiziționat drepturile. În urma mai multor schimbări de scriitor și regizor și de castingul a două actrițe diferite pentru a juca rolul principal, Sony a pierdut drepturile și acestea au fost ulterior transferate către Warner Bros Pictures. Margot Robbie a fost distribuită în 2019 și servește și ca producător sub bannerul ei LuckyChap Entertainment, alături de Mattel Films și Heyday Films. Greta Gerwig a fost confirmată ca regizor și co-scenarist cu Noah Baumbach în 2021. Ryan Gosling și restul distribuției au fost anunțați la începutul anului 2022, iar filmările au început în martie în Anglia, încheindu-se în iulie.


Filmul "Barbie" este programat să fie lansat în România pe 21 iulie 2023, de către Vertical Entertainment.


Sinopsis la filmul Barbie

Aventurile lui Barbie și Ken.




Distribuție Actori în filmul Barbie

Margot Robbie, Ryan Gosling, Will Ferrell, Ariana Greenblatt, Emma Mackey, Helen Mirren, Connor Swindells, Nicola Coughlan, Kate McKinnon, Simu Liu, Michael Cera, Kingsley Ben-Adir, Rhea Perlman, Ritu Arya, Alexandra Shipp, Emerald Fennell, Jamie Demetriou, America Ferrera, Ncuti Gatwa, Issa Rae, Hari Nef, Marisa Abela, Caroline Wilde, Sharon Rooney, Scott Evans, Jasmine Clark, McKenna Roberts, Ana Cruz Kayne, Hannah Khalique-Brown, Tracy Pacana, Luke Mullen, Patrick Luwis, Deb Hiett, Noor Labelle, Tony Noto, Brylee Hsu, Rocky Brower, Will Klem, Oraldo Austin, Oliver Vaquer, Brian Whitehill, Jason Jno-lewis, Genvieve Toussaint, Elise Gallup, Kathryn Akin, Valéry Alteresco, Martina De Leon Diaz, Sasha Milstein, Ramzan Miah, Kourosh Parsapour, Justin Price, John Cena, Dua Lipa, Lucy Boynton,

Regizor
Greta Gerwig

Scenarist
Noah Baumbach, Greta Gerwig

Genul filmului
Aventuri, Comedie, Fantastic, Filme 2023

Data de lansare
21 iulie 2023 în cinematografele americane și britanice

Premiera în România
21 iulie 2023 în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Barbie titlul original, Barbie titlul în România

Este filmul Barbie pe HBO Max

Din păcate filmul Barbie încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Barbie pe Netflix?

Din păcate filmul Barbie încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Barbie

Barbie locuiește în Barbie Land și apoi se întâmplă o poveste.


Trailer subtitrat la filmul Barbie (2022)


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de comedie Barbie (2023) cu actorii Margot Robbie, Ryan Gosling, Will Ferrell, Ariana Greenblatt, Emma Mackey, Helen Mirren, Connor Swindells, Nicola Coughlan, Kate McKinnon și Simu Liu și regizat de Greta Gerwig.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii